Miért vonzódom a koponyákhoz?
Szó szerint vonzanak ezek a dolgok koponyás bögre, feles pohár, póló, persely, gyertya, kis dísztártyak, bicska, tetoválás ezekből már mind van nem is kevés.
Bármit amit meglátok és koponyás mintája vagy formálya van meg kell vennem haverok szerint már beteges amit csinálok. Azt hittem futó hóbort de utána számoltam és már minimum öt éve ez van. Nem azért mert zavar ez az úgy nevezett függőség, csak kíváncsi vagyok.
Azért, mert neked is az van a fejedben, egy koponya.
FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA FORMÁLYA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!