Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan küzdjem ezt le?

Hogyan küzdjem ezt le?

Figyelt kérdés

Nem szeretek panaszkodni, és ezért már nagyon felgyűlt bennem, hogy én soha nem lehetek olyan szép mint más lányok, hogy én görbe, duci lány vagyok és el kell ezeket fogadnom. Probáltam krémeket, hogy legalább a bőröm ne legyen olyan zsiros és pattanásos de azoktol még csak több apró pattanás lett.

Folyton irigy vagyok, más lányokra ha látom, hogy mennyit esznek, én meg maradok az egézséges szarommal ugyanolyan duci ha még nem kövérebb, és kiköphetem a lelkemet is futással mert sokat nem segit.

Egyszer használtam szempillaspirált és feldagadt a szemem tőle, ez rátett még egylapáttal...

Mostmár nem járok sehova, nem veszek fel semmi "extrát" csak rágodom az ilyen hülyeségeken, idegeskedem, hazamegyek és bőgök. Mostmár nem ennyire rossz a helyzet de akkor is, miért az ilyen külsőségek határozzák meg az embert? Ha én nem vagyok olyan szép mint a többiek akkor a belsőmre már nem is kiváncsi senki? Mert eddig én ezt szűrtem le a nem tudom hány év alatt... 17/l

2017. szept. 2. 12:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát valakinek dagadt rusnya embernek kell lennie, valakinek meg szépnek.. Mert ha nem lennének dagadt gyerekek akkor nem tudnák hogy most akkor a másiknak tökéletes alakja van-e vagy már túl nagy... Ha nem lenne kis f4sz akkor nem tudnád h a 40cm nagy-e... A lényeg h hasznos ember vagy így is úgy is..remélem ezt nem veszed sértésnek..
2017. szept. 2. 12:25
 2/2 anonim válasza:
Nyugi. Én is így vagyok. Vagyis nem vagyok kövér csak van egy kis pocim és kicsit nagyobbak a combjaim. És nagyon rástresszeltem, hogy jujj de rusnya vagyok stb. Aztán valahogy más társaságba keveredtem,új barátaim lettek. És leszartam. Körülöttem mindenki gyönyörű volt, és én nem foglalkoztam vele. Így pedig magabiztosabb lettem. És ez mindenkinek tetszik. Szóval már tökéletesen elégedett vagyok magammal. Szóval egy új környezet sokat segíthet a hozzáállásodon
2017. szept. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!