Számítógép függő vagyok, mert itthon mást nem tudok csinálni. Mit tehetnék ellene? Bővebben lent. ,
Én is 22/f
itt fórumozok játszok
szintetizátoron tanulok
megértelek:) én is ugyan ebben a helyzetben vagyok:/ ez a fiús dolog is:D pont ugyan ez van nálam is.:S olvastam, hogy nem nagyon jársz el sehova. szerintem 14 évesen biztos elengednek a szüleid pl: barátnőiddel sétálni, vagy ha van mozi, pláza a közeledben oda. :D mikor van kedvem, én szoktam parkba sétálni, stb. :) remélem valamennyit tudtam segíteni:D
15/L
Szía.
Én is ilyen voltam egészen tavaly nyárig.
Biztos van az osztályodban is barátod/barátnőd. Menj el vele/velük valahova. Sokkal jobban fogod élvezni, mint egész nap a négy falat meg a gépet. :)
14/L
B
Akkor hívd le te. :D Szerintem ha lehívod őt/őket, akkor megint "rákap(nak)", hogy hívjanak. :D Gyönyörű magyar mondat lett, de remélem azért érted. :D
14/L
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!