Mit Adjak neki ajándékba?
Figyelt kérdés
A kedvenc tanáromnak(Töri, Meg az ének tavaly) Szeretnék valami ajándékot adni, de nem jut eszembe semmi!
Remélem tudtok segíteni! Előre is köszönöm!
13/L
2017. júl. 22. 04:51
1/3 anonim válasza:
Én a müllerbe szoktam látni ilyen tanáros tollakat kulcstartó ..elég nyálas ajándékot venni minek veszel nekik hogy be nyalj?
2/3 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Mikor akarod év elején? Sztem nem jó ötlet akkor, mivel lehet azthinné,hogy nyalni szeretnél és az osztálytársaid sem vennék jó néven. Egyébkent év végen kellett volna ajándékozni,ha ennyire szereted.
De amúgy egy legjobb tanár felíratú bögre/toll nagyon jó és aranyos ajàndék, de egy sima idézettel is sztem megtudod hatni.
3/3 A kérdező kommentje:
Már a mostani válaszoknak is nagyon örülök!
2017. aug. 4. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!