Miért érzem magam rossz embernek? Tényleg az vagyok? (lent bőv. )
Figyelt kérdés
Az angol tanárom rám szállt. Év elején tény, hogy nem nagyon csináltam házit neki, meg nem nagyon érdekelt az óra, de nem csináltam olyan 'feltűnően'. Csendben voltam, nem lógtam, stb. Ma meg azért íratott velem szódogát, mert tegnap ittam órán, és tényleg nem voltam rossz, és ennyi miatt. Ma meg pont angol előtt tesi volt, és át sem tudtam nézni az angolt, és mondtam, hogy majd a következő órára hadd halasszam el, hogy nézzem át (ma két angolom volt).Erre ő nem reagált semmit, csak a tegnapi padtársammal (is) megíratta a dogát. Mivel nem reagált rá semmit, én nem írtam. Miután a padtársam beadta, azt mondta nekem, hogy: 'magának beírok egy egyest'. És olyan november óta ilyen velem. Egyszerűen feláll a szőr a hátamon tőle. Tény, hogy már nem tudok 'rendes' lenni vele, vagyis... 'Pimasz' vagyok az óráin, visszaszólok és hasonló. Tudom, nem kellene csinálnom, mert akár buktathat is, meg, hogy már nincs sok hátra, de nem bírom azt az embert =(. Megesett, hogy nem osztályzott rendesen, meg ilyesmi, és hasonló. Anyámnak rólam fogadóórán nem mondott semmi rosszat amúgy... Jah igen és azt érzem, hogy teljesen azt akarja velem elhitetni, hogy nem érek semmit...2010. máj. 21. 19:31
1/8 anonim válasza:
Hát talán nem kéne visszaszólni.
2/8 A kérdező kommentje:
Annyira irritál, hogy nem bírok 'normális' lenni :S
2010. máj. 21. 19:39
3/8 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondjaim vannak. Csak a balhék voltak mások. Ha középsulis vagy akkor nyalj be neki keményen mert érettségin szét fog szívatni!
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet velem van a baj, és makacs vagyok de nem tudok egy olyan emberrel jópofizni, akit ki nem állhatok. Mellesleg lehet jövőre nem fog tanítani.
2010. máj. 21. 19:45
5/8 anonim válasza:
én is gyűlölöm a matek\fizika\infó tanáromat, indok nélkül lebasz úgy, hogy a szar is megáll bennem, de meg kell tanulnom "nyalizósan" viselkedni vele, mert ha nem, akkor szivat tovább még három évig:D nehéz, de meg lehet állni, hogy ne szóljunk vissza ;)
6/8 anonim válasza:
Monogramod nem L.M? :D
lehet ism.
7/8 anonim válasza:
Ha ezt nekem írtad. Akk igen.
19:39.
Am tényleg nehéz de muszáj sajnos ilyen az élet.
8/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ennyi kényszerbeteg van. Megvárod míg elmondja, eljátszod a bűnbánót, nem szabadkozol, nem támadsz vissza, tényleg igyekszel (enyhe előrehaladást mindig mutatsz), de nem javulsz meg teljesen, mert akkor ki etetné az idegbeteget? Tisztázd, mire pályázol. Valami oka csak van, hogy X helyzetben mindig ugyanaz a hiba mással is és veled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!