Nem tetszik az írásom, hogyan változtassak rajta?
Figyelt kérdés
Nem írok csúnyán, de nem szeretem a kinézetét olyan rendetlen, igénytelen a kinézete...ha lassan írok még nem is gáz, de ha sietek...:/ Kalligráfiát kellene tanulnom?:)#kalligráfia #igénytelen rendetlen kézírás
2017. júl. 14. 19:10
1/3 anonim válasza:
Ha a lassú írásod szép, akkor ezt rögzítsd be, és lassan növeld az írás sebességét. Ha sokat gyakorlod, akkor egy idő után úgy marad, és gyorsan is szépen fogsz írni.
2/3 anonim válasza:
Nekem se tetszett, így elkezdtem kísérletezni és pár hét alatt teljesen megváltozott az írásom. A szokványosról amit még alsóban beléd vernek csak csúnyább verzióban-ból lett egy egyedi tüskés írásom, sok erős egyenes vonallal nem kötött betűkkel meg kb a felére csökkent a betűméretem, kicsit olyan mint a tündeírás csak függőleges, na de azzal lehet ám sietni :D. Szerintem nézd meg mik azok a betűk amiket a legtovább tart leírnod és nyugodtan alakítsd át kicsit.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!:)
2017. júl. 14. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!