Mit jelent ez a "SKRT SKRT"? Mert sok Amerikai rapben hallottam már de fogalmam sincs hogy mi lehet
Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 15:48
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
aha
2017. júl. 4. 16:01
4/10 A kérdező kommentje:
A legtöbbet Young Thug, Travis Scott, Lil Wayne, Lil Pump,Bobby Smhurda, Big Sean-t szoktam :) te kiket?
2017. júl. 10. 15:52
5/10 anonim válasza:
Azt jelenti reppül: befostam, befostam!
6/10 anonim válasza:
A RAP szövegekben hangutánzó szó, a kerekek súrlódása.
7/10 anonim válasza:
Az általad említetteken kívül: Lil Yachty, Lil Uzi Vert, Kodak Black, NBA YoungBoy, XXXtentacion, A$AP Rocky, A$AP Ferg, Kid Cudi, Future, Tyga, Honey Cocaine, Rich Homie Quan, 2Chainz, YG, Kendrick Lamar, 21 Savage, Keith Ape, Gucci Mane, Kevin Gates, French Montana, Rich The Kid, Playboi Carti, Meek Mill,
8/10 anonim válasza:
Ezeket kihagytam: Yo Gotti, Juicy J, Kid Ink, Wiz Khalifa, Migos, Rae Sremmurd, Post Malone, J Cole
9/10 Tamas0402 válasza:
Látom mindenki űberokos de a kistesót nem okítjátok. Az általad említett ismétlődő kijelentés - azaz az SKRT SKRT - a squirt-squirt azaz spricc-spricc szóöszzetétel, amely utalhat akár egy megtermett néger rapper farkának tartalmára mely a kritikus pillanatban egy feltételezhetően nő nemű egyedre csurran-cseppen és/vagy egy nőnemű - kellően felajzott - egyed tetszésének kinyilvánítására, hüvelyi váladék kilövelléseként.
10/10 anonim válasza:
The word represents the sound of rubber wheels when you drift or turn abruptly.
Nowadays, used as a slang word to express excitement and humor. Often used as "skrt skrt" with a minor voice crack.
Szóval hiába próbáltál nagyon-nagyon kemény gyereknek tűnni, nem jött be, idióta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!