Noname vore kérdése:
Üdvözlök mindenkit. Azt a nevemből is lehet sejteni, hogy van vore hajlamom, főleg a softvore iránt. Van e valamilyen mód, hogy kapcsolatba lépjek hozzám hasonlókkal, illetve hol lehet ilyen játékokat, és animációkat találni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 17:26
11/16 anonim válasza:
Nekem is kis korom óta van vore fétisem
19/F
12/16 MuZhlee válasza:
Sziasztok, nekem is kb 5 éve van ez a fétisem... Konkrétan senkinek se merek róla beszélni mert félek attól hogy más mit mondana.. hogy ez hülye meg mikre gondol stb.. +nem tudom hogy hol lehet ilyenekről társalogni, sehol se találtam magyar oldalt :/
18/F
14/16 anonim válasza:
Nekem is van ilyen fétisem, kicsi korom óta, jó látni hogy nem vagyok egyedül 😅
15/16 anonim válasza:
Szerbusztok. Egyszer már irtam. Azóta lettek fejlemények. Ha akartok csatlakozni találtunk egy magyar dc szervert. Ijen gts, vore meg ijenek. Mindenféle. A lényeg a gts. Írjatok rám és el küldöm a meghívót
16/16 anonim válasza:
Engem érdekel a vore ha valakinek van kedve erről dumálni írhat 30/F/M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!