Mivel fejezzem ki jobban magam?
Úgy érzem olyan sok gondolat, érzelem és ötlet van a fejemben hogy idegesít. Megpróbáltam verset írni, de nem tudtam mindent kiírni magamból. Próbálkoztam a rajzolással de szerintem nincs hozzá tehetségem. Nem tudok sem énekelni sem táncolni. Valaki tud olyan dolgot amivel ki lehetne üríteni azt a hatalmas alkotni vágyást bennem?
(Az hogy fogjak meg egy marék temperát és vágjam egy festőállványhoz aztán fetrengjek rajta nem jött be)
Én is így kezdtem, csak éppen a néhai érzelmi túltengés - aztán hirtelen érzelmi üresség folyamatos váltakozás miatt, és tényleg ajánlom neked az írást. Rengeteget segít, ha kiírod magadból, mit is gondolsz, akkor is, ha éppen nem szenvedsz valamilyen mentális betegségtől. Kiegyensúlyozottabbá teszi az embert, másrészt meg, rohadt jó érzés, ha valaki értékeli a munkád.
Üdv,
egy 2013 óta író lány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!