Felnőt koromban szeretnék művész lenni. Ehez tehetség kell vagy tanulható? Miszerint mondják valakire, hogy művész?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 16 éves lány vagyok. Érdekelnek engemet az ilyen művészi dolgok (rajzok, zene, írás stb..). Szeretek ezekkel foglalkozni. :) Ha művész akarok lenni,akkor muszáj valami vizsgát letennem ? Vagy ?
Értelmes válaszokat kérek.. :)
2017. jún. 28. 10:05
21/21 anonim válasza:
Off, a kérdező védelmében.
Haszbos, magasra értékelt választ már adtam. Az igaz, ha korábban jelzi, hogy nem magyar az anya nyelve - talán - kevesebb bántást kap.
Kiadó vezető munkatársa vagyok. Van so magyar szerzőnk. Dr. dr. Phd. Prof. Emeritus Na Én Vagyok Csak A nagy tudós dr. szagértő mind. Nálunk még van korrektor. Javítás után olyan vörös a papír... nincs a több oldalas cikkben két hibátlan sor.
Szóval a kérdezőnek nem érdeme ugyan a rossz helyesírás, de adott esetben megbocsátható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!