Hogy tudok egy nehezebb érzelmi zavart átélni?
Figyelt kérdés
Ismét itt vagyok tanácsot kérni. Mint előző kérdésemben,( https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke.. ) Nem tudom mi történik velem. Melesleg köszönöm a választ arra, hogy a volt barátnőm egy "k.u.r.v.a." és azt is, hogy javasolják, hogy menjek el orvoshoz. Tök logikus. Köszönöm, tehát, hogyan is tudok túl élni egy ilyen érzelmi zavart? Filmek segítettek és persze egy picit szociálisabbá tettem magam egy javaslat miatt. Ami jól segített tehát van már egy segítségem.
Mellesleg kezdek féltékeny lenni a barátaimra, csak azért, mert jobb kapcsolatban vannak az "exem"-mel, mint ő velem. Remélem (nagyon), hogy ez is a zavar része.
Köszi a válaszokat!
2017. jún. 9. 21:52
1/1 anonim válasza:
Szia!Figyelj.Szerintem nem kell orvoshoz menni,milyen marha küld orvoshoz valakit,aki csak most éli a kamaszkorát?Tudom,hogy nehéz,de ez nem azt jelenti hogy rögtön orvoshoz kell menni,csak ha súlyos a dolog,depresszió,nem vagy önmagad(rossz irányban és ez nem csak neked hanem másoknak is rossz).Túlfogod élni.Amit tanácsolni tudok,hogy hagyd az exed.Ha már nem vagytok együtt akkor nem szabadna zavarjon téged,hogy ki van vele jóban és ki nem.Ez nagyon sokat hozzátesz az állapotodhoz.Próbáld kizárni az exed.Én is pont ilyen helyzetben vagyok,mint te.Vagyis nem tudom eldönteni,hogy boldog vagyok-e vagy sem.Csak nállam ez nem a kamaszkor része,valami más váltotta ki,de ezért sok tanácsot tudok adni,ha kedved van írj és beszélgethetünk.A lényeg,hogy próbálj olyan dolgokat csinálni,amit szeret és a legfontosabb,hogy boldoggá tesz.Barátkozz.Keress egy személy vagy olyan személyhez fordulj akivel mindig jól érzed magad.Legyél őszinte magaddal és a környezeteddel.De ne túlságosan.Nem szabad mindenki előtt álarcot viselned,a fontosabb barátoknak mond el,hogy mit érzel,biztos támogatni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!