Ülve vagy állva szoktátok kitörölni a feneketeket wczés után?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 13:24
22/31 anonim válasza:
Hát te hülye vagy hogy lehet ilyen kérdést feltenni már ne is hargudj...úristen hová lesz ez a világ?! :D
23/31 anonim válasza:
van aki állva törli ki? ezt a marhaságot. 19 éves vagyok, de ezt most hallom életemben először.
25/31 anonim válasza:
ülve nem tom h lehet álva (lecke)
27/31 anonim válasza:
De hogy lehet ülve? :D Elvileg ha ülsz, akkor a seggedet körülöleli a wcülöke, max elölről tudsz benyúlni.
28/31 anonim válasza:
úgy hogy kicsit előredőlsz és akkor be tudsz nyúlni hátulról :D én is ülve szoktam,állva nem tudnám
29/31 anonim válasza:
jaja, énis ugyanígy..állva kitörölni, ilyet még életemben nem hallottam, tisztára nonszensz.
30/31 anonim válasza:
én már 22 éve ülve . eddig én sem hallottam arról , hogy állva is ki lehet :D ez durva felismerés , most kicsit olyan mintha megvilágosodtam volna :D szóval: ülök , kicsit előredőlök és kitörlöm hátra nyúlva . engem gondolom kiskoromban így tanítottak meg a ssegg törlésre .
De következő kaksizásnál kajak felállok , akkor már legyen teljes a megvilágosodásom :D
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!