Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért változik meg a külsőm...

Miért változik meg a külsőm 2-3 óránként? Ti is észrevettetek magatokon hasonlókat?

Figyelt kérdés
Én most arcra gondolok.Mondok egy példát,amit magamon vettem észre: reggel felkelek,belenézek a tükörbe,oké,fáradt vagyok,így fura a fejem is.Elmegyek suliba,hazaérek,és ilyenkor van a gond...Van,hogy csúnyább vagyok,van,hogy tűrhetőbb a külsőm.Este ugyanez a helyzet,teljesen máshogy nézek ki.Pedig mindig kialszom magam,és sose vagyok fáradt.Nem értem...Ráadásul minden tükörben máshogy nézek ki.Nincs nagy elváltozás,de fura...És ez csak nekem tűnik fel,mert szólna valaki,hogy miért nézek ki máshogy.Arra gondoltam,talán azért látom magam így,mert én vagyok a legjobban tisztában azzal,hogy milyennek kéne lennem/milyen szoktam lenni.Nektek nincs ilyen gondotok? Ez mitől lehet?
2017. máj. 24. 16:02
 1/5 anonim válasza:
Nem vagy esetleg valamire allergiás(bármi étel,-pollenallergia) ? Pl puffadt már fel az arcom :D
2017. máj. 24. 23:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok allergiás.Legalábbis nem tudok róla. :D
2017. máj. 25. 07:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Mimikális változás.

Ha mosolyogsz máshogy áll a szád mintha nem. Próbáld ki tükör elött hogy mozog az arcod ahogy kinyitod a szád meg becsukod. :D

De lehet hogy skizofrén vagy és nő vagy férfi testben vagy fordítva.

Ha megborotválkozol vagy kisminkeled magad ugyan úgy megváltozik az arcod. Ne csodálkozz normális az arc változása mimikális változásnak nevezem.

2017. máj. 27. 11:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,tehát nem borotválkozom,de nem is sminkelem magam.És igen,kipróbáltam a tükör előtt,hogy máshogy nézek,de a külsőm nem változik meg,legalábbis attól nem.Megőrjít.Valaki tudna valami ötletet,hogy mitől van??
2017. máj. 28. 08:37
 5/5 anonim válasza:
Ezen ne idegeskedj, valószínűleg te filózod túl, ha ennyiire idegesít, ne nézz tükörbe.
2017. jún. 19. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!