Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gonosz vagy? Kivel és miért?...

Gonosz vagy? Kivel és miért? Van olyan akivel azért szemétkedsz mert jól esik neked mert ő olyan elesett?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 06:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Azzal vagyok gonosz, aki megérdemli. (Aki másokkal szemétkedik).

Néha picit gonoszkodom a kutyámmal, de azt szeretetből teszem. Pl. ha alszik akkor ecsettel simizem a talpát...:)

2010. máj. 17. 07:11
 2/10 anonim ***** válasza:

azzal szemétkedtem, aki bántott régen. Jelenleg senkivel sem.

Ha a szurkálódás annak számít, akkor azokkal, akiket kedvelek, de mindig figyelek,hogy őket ne bántsam meg.

2010. máj. 17. 08:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam szemétkedni,de csak olyannal aki "vevő" rá.Pl. nővéremmel. Szombaton apunál voltunk szülinapi bulin,előtte ezúttal nővérem takarított ki nála.Végig kritizáltam,hogy ezt is szarul csinálta meg,meg azt is.Persze tuta,hogy csak hülyülök.
2010. máj. 17. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
*tudta
2010. máj. 17. 08:33
 5/10 anonim ***** válasza:
33%

Igen, én sok mindenkivel szoktam gonosz lenni, előszeretettel sértegetek másokat, attól függetlenül, hogy az illető megérdemli-e, vagy vevő-e rá.

Én már csak ilyen vagyok. Vannak, akik megbánták, hogy megismertek emiatt.

2010. máj. 17. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem szemétkedek az elesttekkel,a hülyékkel szemétkedek azért,hogy észre vegyék magukat,ha nem jönössze akkor azért mert poén.
2010. máj. 17. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:

igazából volt olyan esetem is amikor egy ilyen piszkálódás hozott össze barátokkal:)

Persze csak vicceltünk és ezt az illtő is tudta:)

2010. máj. 17. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem vannak olyan osztálytársaim akiknek az a passziójuk, hogy egy gyereket állandóan cikiznek ( persze hozzáteszem van miért( olyan büdös a gyerek ilyen sült kolbász szaga van néha ) meg olyan áhh...) de akkor sem kéne ezt csinálni mert annak a szegény gyereknek alig van önbizalma mert beszédhibás...
2010. máj. 17. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:
régebben előfordult.pl.volt egy fickó melóhelyen aki ellenszenves volt,de nem tudom miért mert nem volt velem gonosz...szóval szivattam meg magamban röhögtem rajta,és élveztem.de már megbántam az ilyen dolgaimat, a gonoszkodás nem jó.engem régen sokat szivattak biztos ezért gonoszkodtam én is másokkal...
2010. máj. 18. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam szivatni másokat, ez alapvetően abból fakad, h rosszindulatú vagyok, de gond az, h van, h nagyon megbántok valakit, és észre sem veszem.
2010. máj. 18. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!