Gonosz vagy? Kivel és miért? Van olyan akivel azért szemétkedsz mert jól esik neked mert ő olyan elesett?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 06:57
1/10 anonim válasza:
Azzal vagyok gonosz, aki megérdemli. (Aki másokkal szemétkedik).
Néha picit gonoszkodom a kutyámmal, de azt szeretetből teszem. Pl. ha alszik akkor ecsettel simizem a talpát...:)
2/10 anonim válasza:
azzal szemétkedtem, aki bántott régen. Jelenleg senkivel sem.
Ha a szurkálódás annak számít, akkor azokkal, akiket kedvelek, de mindig figyelek,hogy őket ne bántsam meg.
3/10 anonim válasza:
Én szoktam szemétkedni,de csak olyannal aki "vevő" rá.Pl. nővéremmel. Szombaton apunál voltunk szülinapi bulin,előtte ezúttal nővérem takarított ki nála.Végig kritizáltam,hogy ezt is szarul csinálta meg,meg azt is.Persze tuta,hogy csak hülyülök.
5/10 anonim válasza:
Igen, én sok mindenkivel szoktam gonosz lenni, előszeretettel sértegetek másokat, attól függetlenül, hogy az illető megérdemli-e, vagy vevő-e rá.
Én már csak ilyen vagyok. Vannak, akik megbánták, hogy megismertek emiatt.
6/10 anonim válasza:
Nem szemétkedek az elesttekkel,a hülyékkel szemétkedek azért,hogy észre vegyék magukat,ha nem jönössze akkor azért mert poén.
7/10 anonim válasza:
igazából volt olyan esetem is amikor egy ilyen piszkálódás hozott össze barátokkal:)
Persze csak vicceltünk és ezt az illtő is tudta:)
8/10 anonim válasza:
Nekem vannak olyan osztálytársaim akiknek az a passziójuk, hogy egy gyereket állandóan cikiznek ( persze hozzáteszem van miért( olyan büdös a gyerek ilyen sült kolbász szaga van néha ) meg olyan áhh...) de akkor sem kéne ezt csinálni mert annak a szegény gyereknek alig van önbizalma mert beszédhibás...
9/10 anonim válasza:
régebben előfordult.pl.volt egy fickó melóhelyen aki ellenszenves volt,de nem tudom miért mert nem volt velem gonosz...szóval szivattam meg magamban röhögtem rajta,és élveztem.de már megbántam az ilyen dolgaimat, a gonoszkodás nem jó.engem régen sokat szivattak biztos ezért gonoszkodtam én is másokkal...
10/10 anonim válasza:
Én szoktam szivatni másokat, ez alapvetően abból fakad, h rosszindulatú vagyok, de gond az, h van, h nagyon megbántok valakit, és észre sem veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!