Félek a víztől?
Igazából pár hete átköltöztünk kertesházból tömbházba. Eléggé furcsa érzés ez az egész, a kisebb hely miatt stb. Meg így lehet hallani ha mondjuk valaki lehúzza a wc-t, leengedi a vizet a fürdőkádból. Amióta ideköltöztünk nagyon sok vizes baleset történt.
Mikor egyedül voltam itthon, és hazajöttem suliból, akkor hallottam ilyen bugyborékoló hangot. Vagyis mikor pl. Belefújsz a szívószállba. Akkor kiderült, hogy az dugulás volt, és teljesen egyedül azt sem tudtam, hogy mit kezdjek. Arra még mindig emlékszem teljesen, és a hideg kiráz, ha rá gondolok. Nem a víztől félek, mert szeretek úszni, meg minden. Csak akkor rettegek, mikor lehet hallani a lakásban a víz hangját, mert azt hiszem, hogy folyik ki valahonnan, és eláraszt mindent. Tudom, beteges. Sőt, neha mikor hallom, bemegyek a fürdőbe ellenőrizni, hogy minden rendben van -e.
A kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehet? Mivel lehetne leküzdeni, vagy csillapítani? Előre is köszi.
Egy a lényeg! Ne lássa rajtad, hogy félsz tőle, mert akkor agresszívvé válik, és támad.
💦
Kérdésedre a válasz:
-Nem félsz a víztől.
Indoklás:
-"(...) Nem a víztől félek, mert szeretek úszni, meg minden."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!