Nem akarok tavább élni, de meghalni sem akarok. Mit csináljak?
Sziasztok nem is tudom hogy hól kezdjem , elsőnek is azzal kezdeném hogy én egy fiú vagyok aki már nem szeret élni.Egyszerűen nem akarok élni . Az iskola egy kalap sz@r az osztály közöség is.Egyiknap egy lányt ki közösitettek :(
akkor a lány segitségére siettem hogy ha már engem ezért ki fognak rekeszteni akkor őt ne.Mindenki ellen fordultam hogy segítsek neki.Amikor sikerült vissza ileszkednie akkor egy ideig ott hagyott ...Nagyon rosszul esett :(
Utána nem beszélgetünk annyit 1 hét- ig így volt elkezdtem vagdosni magam..:( Mindenki azt mondta hogy elfelejtett most az egyszer mellém álltak az emberek :) De őt elkezdték szidni és ezt én nem akartam mert elfelejtettem mondani hogy én abba a lányba szerelmes vagyok.Megint segítetem neki és bevalottam mitt érzek :) Egész jól fogadta és utána elkezdtünk beszélgetni .Utána mondtam hogy nekem ő nagyon sokat jelent,akkor abba a percbe nem is tudom mit éreztem egyszerűen nagyon jó érzés volt kimondani :3 .Teltek a napok egyik nap az a pasi akibe szerelmes volt össze jött valkivel összetört a lány :( Ez nekem nagyon rosszul esett elakarta kezdeni magát vagdosgatni .Én nem engedtem és probáltam meg vigasztalni...Összejött sokkal jobb kedve lett Megint elmondtam hogy nekem sokat jelent ,és ő is azt mondta hogy én is neki :3 De egyszer veszekedtünk már nem tudom min .én is megint elakartam kezdeni vagdosni magam.. :( Ő leálitott és azt mondta hogy én is abba hagyom csak te necsináld (tudni kell rolla hogy senki de tudta lebeszélni a vagdosásról ) de most még is abba akarta hagyni csak hogy ne kezdjem el.De már nem szeretek élni ,de meghalni sem akarok.Nem tudom mit akarok nem tudom megtenni legszivesebben felszívodnák :(
Bárcsak ilyen problémáim lennének..
Több sulin is átmentem már, sehol nem fogadtak el, otthagytam, mert nem bírtam a folytonos konfiktusaimat kezelni. 8 általánosom van és minden nap gurizek, hogy megtudjak élni. Kakild le, majd lesz jobb is. Hidd el, ez átmeneti, fogadd el és ne foglalkozz vele, majd lesz másképpen is. Ne vagdosd magad, mert a problémák attól még fent állnak, inkább próbáld meg megoldani őket.
Szia, hány éves vagy kérdező?
Nem kell elkeseredned. Szerintem első körben használd ki hogy itt a nyár, a jó idő. Hívd el a lányt valahova. Próbálj sokat vele lenni, az mindkettőtöknek jót tesz majd.
Az osztályodat meg ne vedd figyelembe. Engem általánosban zaklattak, egy barátom se volt. Ismerős a dagi, csúnyácska, csóró lány aki mindenben tök szerencsétlen? Na az voltam én. Ó hányszor hallgattam a válogatott szidalmakat. Egészen utolsó évig. Előtte nyáron meguntam a dolgot. Kialakítottam a saját stílusom (pontosabban felvállaltam azt ami volt) tanultam rengeteget arról ami érdekelt de más témákban is kiműveltem magam.
A külsőmön volt a legnyilvánvalóbb a változás. De ez elég sok önbizalmat is adott ahhoz hogy kiálljak magamért. Lettek barátaim is, így aztán főleg jól éreztem magam mert volt kire támaszkodni.
Te is találd meg azt ami igazán érdekel és amit úgy érzel hogy egy életen át tudnál csinálni és vágj bele. Építs fel magadnak egy teljesen új személyiséget, keress célokat, akár írd is le őket hogy koncentráltabb legyél aztán keresd a módokat ahogy ezeket elérheted.
Legyenek rövid és hosszútávú céljaid is. Legyen mondjuk rövid hogy sportolni kezdesz, javítasz pár jegyen, hogy jó érettségit csinálsz, hogy valami extra suliba aztán meg valami még extrább egyetemre mész. Hosszútávon meg kb bármi. Ha ki akarsz menni pl koreába modellkedni vagy japánba újságot írni, meg akarod oldani az éhezés problémáját a világban hát hajrá. Legyen az a célod és írd fel alá a nagyobb lépéseket amikkel elérheted és kezd el megvalósítani őket.
A lányt pedig ne hagyd magára, még bármi is lehet belőletek ha dolgoztok érte.
Kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!