Ti is lelki betegek lettetek a GYIK-től?
Minden héten felteszek kérdéseket, és eddig írtam vagy 100-at, és abból jó, ha 5-höz érkezett csak normális válasz. A többiben széjjel bántanak... Meg olvasom mások kérdései alatt a választ és ott is csak bántás van meg önbizalom elvevés meg szidás meg belebeszélik az emberbe hogy hülye csúnya ri ba nc és biztos csalja a párja...
Oké oké ne gyikezzek... azért ezt az utolsó kérdést még feltettem :D
Azért ha 95%-os arányban csak hülye válaszokat kapsz, az már elég gyanús hogy a kérdésekkel is gond lehet.
Én évek óta vagyok az oldalon, és normális, jól és érthetően megfogalmazott, értelmes kérdésre még ha jön is egy-két idióta trollkodni, de a válaszok többsége ugyanúgy normális lesz.
Azért mert a társadalom a te értelmi szinteden van kb.
Fél kezemre merek fogadni, tuti lelki beteg lettél. Gondolom már pszichiáterhez is jársz mert ezen a weboldalon nem kaptál neked megfelelő válaszokat.
Taps-taps.
Na mondom :D Felteszek egy kérdést és máris bántanak... a 3. válaszoló csak veszekedni akar, a 2.-nak üzenném hogy oké lehet túloztam meg azért az ritka hogy csak csúnya válaszok jönnek :D Normálisan teszem fel a kérdést csak sokan olyanok ha nem értenek velem egyet akkor bántanak.
1. válaszoló remélem neked tetszeni fog, én 2011 nyár óta szívok ezzel az oldallal
2. válaszoló vagyok.
Csak kíváncsiság, belinkelnél néhány kérdést amivel szerinted minden rendben, de a válaszok mégis mind gázosak?
Nem ért semmilyen trauma, mert csak ( általam ) fontosnak vélt kérdésekre válaszolok.
Amihez nem értek, vagy nincs tapasztalatom, arra eleve nem írok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!