Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit és hogyan sportoljak, ha...

Mit és hogyan sportoljak, ha azt szeretnék, hogy ne lássanak meg az emberek?

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves vagyok és szeretnék sportolni. Sosem sportoltam még kb semmit csak kis koromban amiből lelki traumáim sorozatát éltem át így lemondtam a sportolásról. Viszont így egy kövér (majdnem 1 mázsa), ronda, ápolatlan, lusta, semmirekellő, önbizalomhiányos, számítógépfüggő, alkoholista ember lettem. Az emberek ha meglátnak csak röhögnek és mindig kibeszélnek még akkor is ha tudom, hogy nem rólam van szó. Van pár barátom aki azt tanácsolja hogy menjek el sportolni. Lenne hozzá kedvem is, de egy ugye hogy szocfób létemre nem tudok emberek közé menni, 2 pedig hogy semmilyen feladatot nem tudok megcsinálni, mert képtelen vagyok rá a kövérségem és gyengeségem miatt. (Nem tudok fekvőtámaszozni, nemtudok futni) Naponta néha kimegyek a kertbe 4-5-öt belerúgok a labdámba, ami kintvan, ez az összes sportom amit csinálok, mert a motiválatlanságom miatt nem tudok többet sportolni. ehát hogyan és mit csináljak, ahhoz hogy ne kelljen emberek közé mennem,és képes legyek rá megcsinálni egyedül is.

2017. ápr. 15. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél egy szobabiciklit, használtan már nagyon olcsón lehet kapni. Azt otthon, beltéren kell használni, és a súlyod sem probléma, nem kell a saját súlyodat "cipelni", nem terheli túlzottan az ízületeket. Közben filmet, vagy motivációs videókat is tudsz nézni, hogy ne unatkozz.
2017. ápr. 15. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Úszni is elmehetsz. Elég nagy tramplikat szoktam látni és semmi bajom velük. Hidd el, hogy csak a fogyatékos tesz rád megjegyzést. Vidéken nem tudom milyenek a parasztok.
2017. ápr. 16. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyet tudok, ha nem teszel semmit, na az tényleg elég gáz. Menj sportolni, ha futni nem tudsz, akkor sétálni. Ha látják rajtad, hogy mozogsz, hogy küzdesz, hogy változni akarsz, akkor senki sem fog leszólni érte. Most komolyan azért szólnának le mert fogyni akarsz? Ha az nem gáz, hogyha a 45 kilós nők, akiknek tényleg egy grammot se kéne fogyniuk fogyni akarnak, akkor az miért gáz, ha egy túlsúlyos fogyni akar? Nem pont a túlsúlyosoknak kéne fogyniuk? Vagy hogy gondolod? Nyugodtan menj el sétálni, mozogni, az alkoholról szokj le. Gépezz minél kevesebbet. nem tudom hány játékkal játszol, de már most kezdj el fokozatosan egyre több játékkal felhagyni. Óránként tarts szünetet, és súlyzózz, vagy apró térdhajlításokat végezve csinálj 20 guggolást.
2017. ápr. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!