Hogyan hat rád ez a szám?
2010. máj. 12. 22:36
1/9 anonim válasza:
A szám sehogy, az ének fölösleges, a videoval még trágyát is el lehet adni, trágyaként...:D
Erőltetett utánzat
2/9 anonim válasza:
az egész szar...a csajt meg szúrnám :P
4/9 anonim válasza:
"Má megin egy tucat hülyeség..." Ez jutott eszembe rögtön az elején, aztán meg azon gondolkodtam, hogy hang nélkül kéne tovább nézni, de kitartottam, hátha tévedek, de nem...
5/9 anonim válasza:
Herótom van az ilyen vackoktól, semmi egyediség, semmi kiemelkedő hangzuás vagy stílusvilág. Olyan hatással van rám, hogy semmilyen. Nulla katarzis.
6/9 anonim válasza:
1 percig bírtam... röhejes, undorító a csaj csúnya és úgy vonaglik mint egy nyakon szúrt csirke.
7/9 anonim válasza:
Ideges lettem.
Tököm ki lenne ha lenne.Hová tűntek az egyedi zenék?!
Az a baj hogy már csak a pénzért csinálnak zenéket,nem érdekli őket hogy egyénit alkossanak a világnak.Most például a Smokie(nem azt mondom hogy káromkodni kéne a tvben!)de kinek jutna már eszébe ez:ALICE!WHO THE FUCK IS ALICE?!
8/9 anonim válasza:
5 másodpercig bírtam aztán feltoltam a hangerőt és beraktam a You Got Another Thing Comin'-t a Judas Priesttől. Inkább azt hallgasd ha normális zenét akarsz. Az előzőnek pedig:
Smokie Rocks! :)
9/9 anonim válasza:
Lady Gagát utánozza minkedni?
Azzal hogy furcsa dolgokat csinálnak és furcsán öltöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!