Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem vagyok szép. Nem tudom...

Nem vagyok szép. Nem tudom miért van ez velem?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején. Régen nagyon visszahúzódó lány voltam mert duci voltam.

Aztán nagy nehezen sikerült lefogynom 49 kg-ra és akkor éreztem hogy azért én is tetszem a pasiknak.Az a 3 év volt életem legszebb éve. Akkor volt első barátom, nagy szerelmem, minden. Akkor buliztam a legnagyobbakat mert volt önbizalmam. Aztán volt egy szakítás és csalódás, és akkor meghíztam. Utána sokáig szenvedtem, majd jött az érettségi ahol mégjobban meghíztam és végül 84kg lettem.

Rühellek elmenni iszogatni, vagy bármit csinálni mert nem érzem szépnek magam és emiatt nyitni sem merek. Ha megszólalok és mondok valamit akkor úgy érzem hogy senkit nem érdekel amit én mondok. Nem tetszem senkinek. Vagyis csak képek alapján aztán élőben találkozunk és utána soha többet nem ír. Nem beszélünk. Nem tudom miért van már ez. A kilóim miatt vagy az arcom ronda én nem értem. Már elkezdtem sportolni hogy lefogyjak. De addig szenvedek és nagyon rossz minden. Velem soha senki nem akar beszélgetni ha lemegyünk valahova, mindig a barátnőimet zsongják körül és én csak ott állok mint egy hülye. Ilyenkor szoktam inkább eljönni mert kellemetlen.

Miért van ez?

21/L

2017. márc. 29. 23:55
1 2
 11/12 Ramone ***** válasza:
58%

Nem minden a súly. Sok pasinak a molett nők jönnek be.

Szerintem maga a társaság és a hozzáállásod a rosz. Te olyan nő akarsz lenni akire odafigyelnek. De ez nem azon múlik hogy hány kiló vagy. Van csaj ismerősöm majdnem 100 kg de ő a társaság középpontja mert olyan szövege van amitől lehidalunk a röhögéstől.

Viszont te a trendi szepfiukra vársz őket tartod ideálnak a partiállatokat... Náluk meg az az elvárás hogy Instagram képes legyél.

Ha már meg akarsz szabadulni egy két dologtól akkor lehet hogy nem ártana kicsit jobban nyitnod és nem csak állni és várni a csodát.

Illetve elfogadni magadat és olyan sulycsoportból válogatni akik valóban hozzádvalóak

2017. márc. 30. 05:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Tudatos táplálkozással és mozgással fogsz fogyni, ne keseredj el!

Akkor jobban el fogod fogadni magad, könnyebben megbékélsz a vékonyabb testeddel.

Ezáltal boldogabb, és magabiztosabb leszel - és már el is jutottunk a kisugárzáshoz. (Nekem volt egy nagyon fitt időszakom, mikor egyszerre többen is össze szerettek volna jönni velem. Az egyik srác el is mondta, h. az tetszett meg rajtam, h. magabiztos vagyok, látszott, h. jól érzem magam a bőrömben, van kisugárzásom - ami egyébként így is volt.)

Amúgy az előnyös ruházat, frizura, smink, egyenes tartás, mosolygás sokat tudnak javítani az összképen.

2017. márc. 31. 07:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!