Mitől lehetnek ismerkedési nehézségeim?
Képtelen vagyok emberekkel ismerkedni, barátkozni pedig nagyon szeretnék, és sokat próbáltam már. Próbáltam én már élőben, interneten, online játékban, egyik se nagyon jött össze. Számtalan emberrel próbáltam már, ha minddel sikerült volna most tele lennék haverokkal, barátokkal. De mivel egyikkel se sikerült szinte, így csak 2-3 ismerősöm van, de normális kapcsolatban csak az egyikkel vagyok.
Ha felveszem valakivel a kapcsolatot már ott elakad a dolog, hogy nem alakul ki egy igazi normális, laza beszélgetés mint a többi embernél. Én kérdezek valamit amivel megpróbálom elindítani a beszélgetést, a másik válaszol és kifullad a dolog ennyiben. Ha meg esetleg próbálom folytatni, újabb kérdéseket feltenni, egy idő után elkezdem idegesíteni az adott embert. Ha meg nem kérdezek hanem írok valamit, kijelentő módban, vagy elmesélek valamit az meg a kutyát nem érdekli általában. Egyszerűen mint ha valami láthatatlan erő meggátolná hogy beszélgetés alakuljon ki köztem és a többi ember között. És ennek az oka az én agyamban keresendő valószínűleg, nem a többi emberrel van a gond. De mi lehet a bajom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!