Mit tudnék ez ellen tenni?
Rettentően feszült vagyok.Minden helyzetbe,nem tudok kezelni semmilyen konfliktust helyesen,nem tudok vitatkozni,nem tudok érvelni,és semmi. Már kisebb koromban is ilyen voltam,egyszerűen nekem a világ vége volt,ha egy tanárhoz is oda kellet mennem,pedig tudtam,nem "rossz" dolog miatt.Lever a víz,a vérnyomásom az egekbe,remegek,nem tudok gondolkodni,sokszor a sírás kerülget.
Édesapámnak is volt egy hasonló "betegsége",de ő valami "mániákus depresszió" féleségben "szenvedett",és ő nyugtatót is szedett. Voltam már orvosnál,de ő is csak nyugtatót írt fel,egy gyengébbet,de nem szedem,nem éreztem hogy használna,és nem is akarom gyógyszerezni magam.Elmegyek futni,zenét hallgatok,edzek,de semmi.Nem tudom kiüríteni a fejem,nem tudom elterelni a negatív gondolataim,nem rég átestem életem első csalódásán is,szóval ki vagyok. Nem kiábrándító válaszokat,csak egy pár tanácsot,mert pár év után már nem tudok kihez /mihez fordulni.Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!