Miért jo 30 évesnek lenni?
Figyelt kérdés
Csak úgy...2017. márc. 14. 07:27
1/12 anonim válasza:
Mert aki 30 éves lett, elérte azt, amit egy halva született, vagy fiatal korában meghalt soha nem érhette el.
Arról már nem is beszélve, hogy aki nem volt 30 éve, soha nem lesz 31.
2/12 Helyes válasz válasza:
Közelebb lettél a paradicsomhoz.Feltéve,hogy Jézust befogadtad a szívedbe.
3/12 A kérdező kommentje:
: D köszönöm. De komolyabban?
2017. márc. 14. 09:42
4/12 anonim válasza:
semmiért. Semmi különbség a 30 sem a 26 sem a 15 sem a 42. életéved között.
5/12 anonim válasza:
Férfiként pl. azért, mert könnyű kapuzárási pánikolós csajt találni ilyenkor (nem saját tapasztalat, 24 vagyok, de ez így van, ahogy látom). Nőként nem tudom, szerintem nekik nem nagy öröm, főleg ha az előbb említett kapuzárási pánikolós kategóriába esnek, ha meg nem, akkor meg semmi különös nincs benne.
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem jó...
"Harminc fölött már a B oldal pörög"
7/12 A kérdező kommentje:
Az nem a 40? :)
2017. márc. 17. 17:59
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából bíztatást vártam, hogy nem vagyok még vén p...a :D hát majd legközelebb :)
2017. márc. 17. 18:00
9/12 anonim válasza:
Most amilyen őrült hangulatom van, azt mondom, az vagy :D Közeledik a 26. szülinapom, és bediliztem. Belegondoltam, hogy telik az idő, nah.
10/12 A kérdező kommentje:
Gyorsan :)
2017. márc. 19. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!