Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veletek is előfordult már?

Veletek is előfordult már?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok,de nem élvezem az életet... 2016-ben mondhatni mindenen tudtam nevetni,de az előző napokban minden nap fapofával ülök a suliban is,bunkó vagyok,nem érdekel senki/semmi. Kerülöm a társaságot... Veletek is történt ilyen?

Válaszokat előre is köszönöm.

2017. márc. 12. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Rövid válasz : Ez a pubertás kor egyik jele .

Hosszú válasz : Nyugalom ez normális . A serdülőkor elején jelenkezhetnek akár hosszabb idősíkra kiterjezthető hangulat ingadozások . És ide sorolható a fiatalkori lázadozás is . Mivel a hormonháztartásod változik ezért másabb a hangulatod is . Ilyenkor fontos hogy a közeli barátaiddal lógj és oszd meg velük a problémáidat . Hidd el az segíteni fog . És személyesen tudnám még ajánlani a minél több zene hallgatását . Itt most nem feltétlen a mai slágerekre és a népszerű számokra gondolok . Hallgass melankolikus hangulatú zenéket mert jó hatással vannak az emberi lélekre de ezt sem szabad túlzásba vinni mert hosszú távon egyes embereknél depressziót válthat ki . Ha esetleg tanácsra lenne szükséged ilyen téren írj nyugodtan . 15/L

2017. márc. 12. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenkivel megtörténik ebben a korban. Kamaszkor. Majd elmúlik.
2017. márc. 13. 00:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :3
2017. márc. 14. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!