Veletek is előfordult már?
13 éves vagyok,de nem élvezem az életet... 2016-ben mondhatni mindenen tudtam nevetni,de az előző napokban minden nap fapofával ülök a suliban is,bunkó vagyok,nem érdekel senki/semmi. Kerülöm a társaságot... Veletek is történt ilyen?
Válaszokat előre is köszönöm.
Rövid válasz : Ez a pubertás kor egyik jele .
Hosszú válasz : Nyugalom ez normális . A serdülőkor elején jelenkezhetnek akár hosszabb idősíkra kiterjezthető hangulat ingadozások . És ide sorolható a fiatalkori lázadozás is . Mivel a hormonháztartásod változik ezért másabb a hangulatod is . Ilyenkor fontos hogy a közeli barátaiddal lógj és oszd meg velük a problémáidat . Hidd el az segíteni fog . És személyesen tudnám még ajánlani a minél több zene hallgatását . Itt most nem feltétlen a mai slágerekre és a népszerű számokra gondolok . Hallgass melankolikus hangulatú zenéket mert jó hatással vannak az emberi lélekre de ezt sem szabad túlzásba vinni mert hosszú távon egyes embereknél depressziót válthat ki . Ha esetleg tanácsra lenne szükséged ilyen téren írj nyugodtan . 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!