Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok már álmodozni?

Miért nem tudok már álmodozni?

Figyelt kérdés

Mikor kisebb voltam mindig álmodoztam elalvás előtt zenére.

Sőt nem is voltam olyan kicsi..2 éve is még tudtam.

Most felfordult az életem. Olyan mintha átaludnám az életem,de közben élem..vizsgázom de valami elromlott bennem azt érzem. Mintha nem lennék ura magamnak és kívülről figyelném az egész életem.

Felkerültem egyetemre. Önálló életem van és olyan félelmetes minden.

Elmennek a barátaim, a régi általános osztálytársaim vagy külföldön, vagy itthon de már házasok. Annyira félelmetes hogy így felnőttem.

Annyira félek mindentől.

Félek a rossz döntésektől.Félek nem jó az az út amin most vagyok és nem ez az én pályám. De megakarom csinálni és nem akarom abbahagyni.

Annyira stresszes az életem.

Dolgozom, suliba járok és emellett semmire nincs időm. Csak a karrier lebeg a szemem előtt és már kezdek eltávolodni mindenkitől.

Nem mennek már az álmodozások sem. Erőltetnem kell ha akarok egy kicsit.

Be vagyok teljesen feszülve lelkileg mindenbe.

(jogi karra járok..)

Szerintetek mit tegyek?

Mi ez az egész?

20/L

2017. jan. 30. 21:23
 1/1 anonim válasza:
Túl monoton az életed, próbálj egy kicsit kikapcsolódni, legyél nyitott a világ felé.Ne csak úgy legyél, hanem élvezd is.A karrier fontos, de ha a folyamatos stressz sújt téged befogsz sokalni,depresszióhoz vezethet.Az életben teret kell hagyni a barátoknak is, akárhogy is szinte muszáj rájuk is időt szakítani, ha csak egy sörre is.
2017. jan. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!