Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meddig lenne erőd együtt élni...

Meddig lenne erőd együtt élni azzal a gondolattal, hogy nem lehetsz boldog, csak elégedett, és hogy boldog is lehess, ahhoz általad nem befolyásolható változások kellenek?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Na, szerintem ilyen nincs. Ha boldog akarsz lenni, akkor boldog is leszel, azzal, ami neked jutott. Ha olyan dolog áll az utadba, amit tényleg nem tudsz befolyásolni, akkor bele kell törődni.
2008. okt. 9. 16:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos van, legalábbis ideiglenesen biztos van, de hogy meddig tart, azt nem tudom. Boldogságomhoz az kéne, hogy vagy legalább az ne történt volna meg, ami 2 éve erőszakkal megtörtént, vagy ha már utolsó cseppként az se maradhatott el, legalább nyugodjanak le a kedélyek, tisztuljon le lélekben mindenkiben minden, és forduljanak visszájára az azóta történt folyamatos rossz dolgok.

Tehetetlen vagyok ebben.

2008. okt. 9. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Ha én mindennel elégedett lennék, akkor lennék boldog.
2008. okt. 9. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

"Az idő mindig megöli a fájdalmat." Lehet, hogy nem pár nap, hónap múlva, lehet h ez a 2 év is kevés volt,és talán még eltelhet még egyszer ennyi, mire minden letisztuljon, önmagadban is(ha nem is teljesen, csak kisebb mértékben legyen jelen), de amíg van esély arra, hogy boldog lehess, és pedig esély mindig VAN, addig nem szabad feladni!Tudom, könnyű a másik oldalról okoskodni,de

én is valahogy így vagyok ezzel, és igen, van ilyen, hogy

tudom, hogy még x évig nem lehetek teljesen boldog(nálam ez 2éve tart, már csak 1 év kell a változáshoz, ami segít az én problémámon. De a szemem előtt ott van, hogy majd sikerül, amit már régóta szeretnék-de ez az én problémám)

Rossz dolgok történtek veled, de az a fontos, hogy TÚLÉLTED. És itt vagy. Túl vagy a történteken, gondoltad volna, hogy ilyen erős vagy? És a jövőben még boldog is lehetsz...

Nem tudom, segített e valamennyire a válaszom, de kívánom, hogy hamarosan eljöjjön végre valamiféle változás és alakuljanak jól a dolgaid!

2008. okt. 9. 18:39
 5/7 A kérdező kommentje:
A családomban csalódtam a legtöbbet, ők ártottak a legtöbbet, akikkel még mindig együtt kell élnem, mert nincs miből és nincs hova elmenni.
2008. okt. 9. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A boldogság nem egyenlő az elégedettséggel és a pillanatnyi örömérzéssel.

a boldogság valamiolyan , amit ha egyszer az ember megtalál soha nem veszít el, mert önmagát találta meg.megvilágosodik.vagy megtér.

Ennek semmi köze a körülményekhez, vagy ahhoz, hogy ki hol él.

Attól, hogy valaki menekül, elmenekül, még nem lesz boldog.

De ha az odavezető út az, akkor el kell menni. Nem mérlegelni.

2008. okt. 10. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyen erőd. Nekem pont három évig tartott egy olyan állapot, hogy egyre rosszabbá vállt minden. Ideig-óráig éreztem valami megelégedés félét, de sokkal több volt a rossz perc. De igaz a mondás, hogy ha elérsz a hegy legaljára már csak felfelé vezet az út. Neked kell változtatnod az életeden, de segítség nélkül nagyon nehéz. Ne szégyelj segítséget kérni.
2008. okt. 10. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!