Az baj, hogy sokszor álmodozok arról hogy valahova külföldre, egy másik országba születtem, vagy hogy oda költözök?
Figyelt kérdés
Több ország is van ahol szívesen élnék, legfőképpen ilyenek mint Kanada, USA, Norvégia, Svédország, Finnország, Észtország, Lengyelország, Csehország, Németország, Svájc, Ausztria. Sose voltam egyikben se, de valamiért mégis szimpatikusak, úgy érzem jól érezném bennük magam. Magyarországon se utálok élni vannak itt is szép helyek, de nagyon vágyódok a korábban felsorolt országokba. Persze elmenni sincs lehetőségem meg esélyem, nemhogy odaköltözni2017. jan. 15. 19:42
1/1 anonim válasza:
Nem győzöm hangsúlyozni: áldjon vagy verjen sors keze, itt élned, halnod kell. Azt mondják a természetgyógyászok is, hogy a táplálék, jó, hogy ha 5-10km-es körzetből érkezik hozzád. Amit te mondasz, az valamivel több. Ha te elmész, majd hoznak helyetted egy négert. Szép lassan elfogy a magyar, szép hazánkból. Meg van még sok más oka is, amit én nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!