Ha nem tudok magamról rossz tulajdonságokat mondani akkor az azt jelenti, hogy önimádó vagyok? Vagy mit jelent?
Nem, ez csak azt jelenti, hogy nem ismered önmagad.
Mondjuk sokan türelmetlenek.
Lehetnek agresszívak is. Vagy épp tutya-mutyák=túl jámborak.
Lehetnek túlságosan precízek, amivel őrületbe kergetnek másokat.
De lehet valaki trehány is, nem végez pontos munkát.
És így tovább...
Minden lehet rossz, ha tul "sok". Majdnem minden tulajdonsag lehet jo vagy rossz. Pl: Szorgalmas-izgaga
Nyugodt-lusta
Joszivo-balek
Johiszemu-naiv
Intelligens-okoskodo
Onbizalommal teli-bekepzelt
Szereny-onbizalomhianyos
Bator-vakmero
Es meg sorolhatnam...
Mindig akadhat külső segítő. Szüleid, barátaid, munkatársaid.
Amúgy meg magadtól is sok mindenre rátudsz jönni: mi az amivel felbosszantasz másokat? Mi az ami miatt nem jutsz sikerre?
Egyszerűen ez az önismeret. Kvázi tudnod, vagy legalábbis sejtened kell...
Kulso segitseg lehet a kornyezeted reakcioja. Mi az, amivel rendszeresen felbosszantod oket? Vagy mi az, amivel a sajat eletedet teszed nehezebbe?
Konkret peldat irok magamrol: borzaszto lusta es kenyelmes vagyok no letemre. Ezzel magamat szivatom, mert ha egesz nap ott hagyok mindent, ahol hasznaltam, nem rakom el rogton hasznalat utan, akkor nagyon hamar kupi lesz es sokkal nehezebb elpakolni, mintha rogton visszatennem a helyere a cuccokat. Szoval magamat szivatom a rossz tulajdonsaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!