Mit csináljak ha rászoktam a nyers masni tésztára?
Figyelt kérdés
Amikor gépeztem, megéreztem valami nasira. Nem találtam semmi finomat, így a masni tésztát főzetlenül kezdtem szopofatni. Ez történt pár hónapja. Rászoktam. Ha gépezek, még esténként viszek magammal vagy 30 darabot. Éjjelente csomót viszek fel, azt rgcsálom.
De nagyon finom, és amikor elfogyott, sajnos spagetti maradt, mert a többi nem finom.
Mit jelent ez? Mit tegyek (nem hagyom abba)
Légyszi segítsetek! Mit csináljak? Mit jelent?
12L
2017. jan. 6. 22:09
1/2 anonim válasza:
Ha nem akarod abbahagyni akkor miért kérsz segítséget? Egyébként nem lesz tőle bajod, max nehezebb lesz a székletürítés.
2/2 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy egy ideig ne vegyen száraztésztát. Ha elfogy a spagetti is, akkor majd abbahagyod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!