Nagyon gáz ha egy fiú egy kicsit elsírja magát a Titanicon? 21f
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 00:54
1/13 anonim válasza:
Igy a kerdest olvasva es elgondolkodva rajt nem gaz,(en is sirtam rajt, bar en no vagyok,22) de ha peldaul egy nagyobb tarsasagban, vagy moziban tortenne ez, akkor lehet, hogy elmosolyodnek az illeton.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem, ha már nem egyedül nézek ilyesmiket akkor visszafogom magam nem sírok csak ha egyedül vagyok...
2010. máj. 4. 01:14
4/13 anonim válasza:
nem, érzékeny lelkű ember vagy, ennyi...
Én is sírtam rajta, hogy hogy lehettem képes ennyi időt elvesztegetni az életemből egy ilyen film megnézésére... :D
5/13 anonim válasza:
Nem gáz, sztem aranyos. Jobb, mintha egy érzéketlen tuskó lennél. Én személy szerint a Titanicon nem sírtam, de sok máson igen.
23/L
6/13 anonim válasza:
nem gáz miért lenne az, én az avaráron sírtam a moziban még szerencse, hogy 3D be néztem és volt rajtam szemüveg ja és 19F :D
7/13 anonim válasza:
sztem nagyon aranyos :) imádom a titanicot, de engem is megrigat :)
L/17
8/13 anonim válasza:
én az armageddon végén könnyeztem, de ez titok :P
9/13 anonim válasza:
Jajj, de aranyos...:D
Persze, hogy nem gáz:)
10/13 anonim válasza:
a Titanicon mindenki sírt szerintem..aki meg nem,az vagy nem figyelt a filmre,vagy tényleg érzelemmentes ember!
Tök normális vagy,no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!