Mit tennél, ha anyád / apád elolvasná a naplódat?
öö nekem nincs naplóm:D
De ha lenne és anyám elolvasná és utána szóbahozná szerintem 1hétig hozzáse szólnék és porig égnék:Dtudom,hogy az anyám,de akkor is kell egy kis külön "élet",egy hely ahol bármit leírhatok.
Jelenleg nincs naplóm, de egyszer járkált az SMS-eimben
Akkor nagyon rosszul esett, ő vitába kezdett velem, hogy milyen fiúkkal barátkozok meg stb., de aztán ő is megbánta. Azóta megfogadta, hogy többet nem csinál ilyet, mert a család bizalmat jelent...Különben 1x volt naplóm, de elég objektiven irok, tehát ha elolvasná se lenne nagyon extra, mert nem igazán viszek érzelmeket abba, amit irok a naplómba
p.s.: " A jókislányok irnak naplót, a rosszkislányoknak nincs ideje rá " - ez mindig annyira tetszett :-DDDD xDD
Nekem meg szimplán nem tudják elolvasni a naplómat. Titkosírással írtam :P Amúgy ha mégis belemerülnének az nem csak nekem, de nekik is szar lenne szerintem. Jobb ha tudatlanok. :)
De a kérdésre válaszolva: Én többé nem mernék a szemükbe nézni.
Nem írok naplót. Ami meg privát jellegű infó, az gépemen van külön programmal elrejtve, plusz kódolva. A szüleim meg nem értenek a géphez túlzottan. Bombabiztos megoldás. :)
Egyébként ha olyanban turkálnának, amihez nincs közük, akkor egy üvöltözős veszekedés garantált (hja, én és a lobbanékony vérmérsékletem...), esetleg több napos/hetes harag. NAGYON nem szeretem, ha valaki olyanba üti az orrát, amihez a világon semmi köze sincs...
f/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!