Mihez kezdjek magammal?
Egészséges vagyok. Jól fizető állásom van (legalábbis a környezetemhez képest).
A szüleimmel élek, pedig már 27 is elmúltam. Nincs barátnőm, de még olyan lány sem, akivel el tudnám magam képzelni. Nincsenek barátaim. 1-2 hétvégi haverom van és ennyi. Nincsenek céljaim. Nem értek semmihez és nem is igazán érdekel semmi. Se sport, se művészet, se autók, se semmi. Régebben nagyon szerettem az online játékokat, de mára ez a része az életemnek is elhalványult.
Sokszor csak ülök és nézek ki a fejemből. Szó szerint, órákat képes vagyok ülni és nem csinálni semmit. Mint akit kikapcsoltak. Csak jár az agyam csupa olyan dolgon, ami totál értelmetlen. Álmodozom egy olyan életről, ami soha nem valósulhat meg, mert ahhoz olyan dogokhoz kellene értenem, amik nem is érdekelnek. Más emberré kéne válnom hozzá, olyan emberré, amilyen nem szeretnék lenni.
Ha akad is néha valami, ami felkelti az érdeklődésem, az olyan dolog, amit egyedül nem lehet csinálni, vagy egyedül nem élvezetes (pl elutazni valahová, világot látni, számomra egyedül unalmas dolog), de nincs hozzá partner.
Mihez kezdjek magammal? Egy ilyen embernek, amilyen én vagyok van értelme élnie? Nem akarok öngyilkos lenni senki se értsen félre. Egyszerűen nem tudom, van e értelme annak, hogy az értékes levegőt szívom és a vizet iszom más, sokkal hasznosabb és boldogabb ember elől?!
Persze azzal is tisztában vagyok, hogy önsajnáló ember vagyok, de nem tudom mit tehetnék ez ellen. Sokan mondják: "Változtass a gondolkodásmódodon!" Hogyan? Hogyan kéne ezt megtennem? A gondolataim jönnek maguktól és nem tudom őket tudatosan befolyásolni, irányítani. "Csak magadon segíthetsz" mondják... de magamon nem tudok. Egyszerűen céltalan az életem és fogalmam sincs, mit tehetnék ellene.
dettó így vagyok én is. Annyi különbség, hogy sokkal idősebb vagyok, meg én munkával ütöttem el a sok gondolkodást, csak most már kezdek a munkában is kiégni, de ugyanakkor például ha hétvégére nem tudok munkát szervezni magamnak szabályos pánik érzés fog el, hogy akkor most mi lesz. Én is tudom, hogy hülyeség de nem tudok változtatni rajta.
Néha kedvem támadna valami szokatlan dolgot csinálni, de vagy belekezdeni is gyáva vagyok vagy nem jön össze. Például pár hete kitaláltam, hogy el kéne utazni valahova csak úgy. Persze egyedül képtelen lennék ilyesmire, ezért megkérdeztem pár csajt akikhez így vagy úgy közöm volt az elmúlt időben, mind lekoptatott a francba.
Így másfél év után azt mondhatom, hogy semmi sem változott. Igaz azóta elköltöztem külföldre, de ugyanúgy nem látok célt magam előtt.
A barátnő téma azóta sem változott, sőt a külföldre költözés óta még reménytelenebb, kevesebb magyar >> kevesebb nő. Itteni nők pedig szóba sem állnak a magam fajta vendégmunkással :D
Csak gondoltam ha már felnéztem ide, megosztom a dolgot, hátha valakit érdekelne, hogy változott e valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!