Miért van az hogy nem akarok dolgozni, mert nem bírom elviselni a kötöttséget?
Figyelt kérdés
Az élet rendje elvileg hogy mindenki dolgozik előbb-utóbb.De engem ez a kötöttség annyira taszít,és az hogy ennek így kell lennie,hogy egész életemben azt kerestem hogyan tudnék ezalól kibújni.Egyszerűen nem bírom megcsinálni ha valamit nem akarok.Nagyon nagy az ellenállásom a megszokott dolgokkal kapcsolatban,hogy tudnám saját magamat "betörni",és magamra erőszakolni azokat a dolgokat amit más emberek is csinálnak.Egyáltalán miért van bennem ez ennyire erősen?2010. ápr. 30. 22:00
1/19 anonim válasza:
Mert éretlen gyerek vagy, és van aki eltart - ha vagy dolgozol vagy éhezned kellene, akkor összeszednéd magad.
2/19 A kérdező kommentje:
Gyereknek már nem mondanám magam,a 3.X-et taposom.És egyedül élek.
2010. ápr. 30. 22:18
3/19 anonim válasza:
Bár nincs közöm hozzá, de akkor miből élsz?? Majd ha nem lesz más forrás, kénytelen leszel dolgozni, akár még túlórázni is, vagy másodállást vállalni hogy ki tudd fizetni a rezsit és még zsíros kenyérre is jusson.
4/19 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne más forrás,én akkor se mennék el,és nem azért mert elfáradok,vagy ilyesmi.Hanem azért,mert kényszernek érzem,ami az is,hiszen a kaja,stb függ a pénztől,és én megőrülök ha rámkényszerítenek valamit.De ez nemcsak a munkával kapcsolatban van így.Sokszor elgondolkozom,miért tiltakozok egyszerű,általános dolgokkal szemben,miért nem tudok úgy gondolkozni ezzel kapcsolatban,mint sok mindenki más.
2010. máj. 1. 00:20
5/19 anonim válasza:
Ha nem lenne más pézzforrás, akkor mit csinálnál, ha dolgozni nem akarsz, most komolyan kérdezem. Mert ez a hozzáállás elég ritka, sőt mondhatni kicsit provokativ.
6/19 A kérdező kommentje:
Tini koromban ez még provokációnak számított,mert mindennek az ellentétét akartam csinálni,azt hittem később más leszek,de ez teljesen belémrögzült.Mivel anyagi támogatást otthonról nem kaptam soha,így belementem olyan dolgokba,amibe nem biztos hogy bele kellett volna mennem,és amiből pénzem lett(nem törvénybe ütköző dolgokról van szó,de nem is elfogadott).Sokan azt mondták hogy álomvilágban élek,és elég fordítottan látok mindent,de ezzel a nézettel mégis megéltem.Ha nem lenne más,szerintem olyan helyen lennék most,ahol nem sok pénz kell a létfenntartáshoz,valami sziget vagy ilyesmi,ahol nem a külsőségekről szól minden.Lehet a világrendszer ellen harcolok a felfogásommal,nem tudom:)Pedig sokkal könnyebb lenne inkább elfogadni,de ha ezt tenném,úgy érezném hogy belefásultam a dolgokba,és megöregedtem:)
2010. máj. 1. 09:59
7/19 anonim válasza:
Pedig az adókat, számlákat ugyanúgy be kell fizetned, mint bárki másnak.
Keress olyan munkát, ahol viszonylag önálló lehetsz, és a főnök nem liheg a nyakadba, a munkaidő meg rugalmas.
8/19 anonim válasza:
előttem szólókkal egyetértek.sokan szeretnénk függetlenek lenni,de gondolj bele amitől erősen függetleníteni akarod magad attól még inkább függővé válsz! a saját ellenállásod csak fokozza a problémát.valszeg van egy bizonyos élettörténeti háttered ami miatt ilyen típus vagy.én is ilyen típus vagyok.de már sokat fejlödtem.az alázatra pedig ne egy negatív dologként gondolj,mert egyáltalán nem az csak annak tűnik.rá fogsz jönni.29/f
9/19 anonim válasza:
bocsi helyesbítés:az egyel előttem szólóval értek egyet 18:37
10/19 anonim válasza:
énis így vagyok ezzel, egyszerűen nem bírom elviselni, hogy valami gyárban rohadjak egész életemben, a szaros minimálbérért, amikor a munkámmal másoknak keresek sok pénzt. Nem lehet mit csinálni ennyiből, csak éhen dögleni, de semmi szabadidő vagy egyéb. Rohadna meg ez a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!