Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindig zavarba jövök. Mit...

Mindig zavarba jövök. Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Valaki ha kérdez valamit az osztályból akivel nem nagyon beszélek rögtön ég az egész fejem.Fogalmam sincs miért.

Vagy ha fel kell olvasni valamit órán,éd az osztály engem hallgat zavarba jövök,vagy felelésnél.

Ilyen családi összejöveteleknél ha rám fordul minden tekintet akkor is.Bármi van piros leszek mint a paprika.Nem tudok már mit csinálni vele.

Valamelyik nap is egyik fiú osztálytársam mondott valamit valaki más meg kérdezte miért vagyok ilyen piros,és észre se vettem,de mikor mondta éreztem rögtön,hogy tüzelni kezd az arcom.

2016. dec. 1. 11:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Ez kb. 8.-ba kezdődött,mikor kezdtek leszarni a barátaim és egyedül voltam mindig,és ha bárki beszélgetni kezdett velem vörös lettem.
2016. dec. 1. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is szokszor zavarba jövök, de één aakkor vigyorgok, az sem a legjobb.. :D talán több önbizalom kéne nekem is és akkor más lenne :) vagy kicsit lazábbnak lenni
2016. dec. 1. 12:17
 3/6 anonim válasza:
Ismerős.. Szerintem sokan vannak ezzel így. Ez fog változni, ha idősebb leszel. De addig is, mondogasd mindig magadnak, hogy magabiztos vagy! Reggel,ha belenézel a tükörbe,kezdd ezzel! Ma magabiztos, bátor leszek,nem leszek zavarban!
2016. dec. 1. 12:42
 4/6 anonim válasza:

Szerintem az aranyos, ha egy lány/nő zavarba jön és nem akarja ezt minden áron eltitkolni.

19F

2016. dec. 2. 02:35
 5/6 anonim ***** válasza:
A lányok kevésbé jönnek zavarba, mint a fiúk. Én ezt vettem észre.
2016. dec. 2. 18:37
 6/6 anonim válasza:
én sajna már 30 éves vagyok, mégis előfordul, hogy elvörösödök. Nem tudom, miért, ugyanis nem mindig történik ez,szóval néha simán tudok több,akár idegen ember előtt is beszélni, máskor meg van, hogy a 2kollégám előtt is vörös lesz a fejem, pedig őket régóta ismerem...
2016. dec. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!