Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Voltam PlayIten és azelőtt...

Voltam PlayIten és azelőtt elmondtam az osztályba amit meg is bántam! Mindenki odajött hogy hozzak neki! De túl sokat kértek! Ezért fénymásolni szeretnék belőlük amennyi kell?

Figyelt kérdés
Fel fog tűnni nekik? Látszik hogy fénymásolt? Haragudni fognak érte?
2016. nov. 27. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit kértek? Mit akarsz fénymásolni? Honnan tudjuk, fognak-e haragudni?
2016. nov. 27. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Miről beszélsz? Végülis csak a tárgy maradt ki, majom.
2016. nov. 27. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Sz.ard le őket. Ha kell nekik menjenek el. Vagy mondd, hogy mégse tudtál elmenni. Utálom az ilyen kihasználós majmokat.
2016. nov. 27. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Fénymásolt autogram annyit ér, mintha a neten rákeresnél egyre és kinyomtatnád. Csak az eredeti, személyesen kézzel aláírt autogram ér valamit (eszmei értékként is). Minden más csak egy másolat.

Az sem világos hogy mitől lesz egy autogramnak értelme, ha megkéred a "hírességet" hogy írjon alá 10 példányt 10 osztálytársnak. Pont az lenne a lényeg hogy személyes kontaktod van a kedvelt emberrel és kapsz tőle személyesen valami maradandót.

És igen, látszik hogy fénymásolt mert nem létezik két egyforma aláírás. Szerződés-hamisításokat is úgy lehet lebuktatni, hogy minden aláírása egyezik.

2016. nov. 27. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Aláírás! Bocsi elfelejtettem leírni! XD
2016. nov. 27. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
És az illető, aki aláírja neked, az honnan tudja, hogy tényleg az osztálytársaid kérik? Mi van, hogyha te magadnak akarsz ennyi aláírást, mert mondjuk 10-20 év múlva ezek az aláírások sokat érhetnek majd? Persze, itt most nálad nem ez az eset áll fent, tehát nem magadnak akarsz 20 aláírást, de érted, ha hozzád jönnének, hogy írja alá hússzor egy papírt, akkor te is csodálkoznál, hogy miért nem elég egy aláírás... Meg gondolj csak bele, hogy hány aláírást kell írniuk. Most írja alá azokét is, akik nem voltak képesek még arra sem, hogy elmenjenek? vagy 5000 embernek aláírják minden alkalommal, ha nem többnek. Én biztos nem írnék alá olyannak semmit, aki el se jön. Eljönni nem akar, de az aláírásom kéne neki? Akkor legalább jöjjön el, és várja ki a sorát, mint mindenki más, aki aláírást kapott! Nézd, ezeket ilyen hangnemben nem kell elmondani nekik, de gondolj ezekre, ha legközelebb így ki akarnak használni. Ha meg te vagy a szemét, mert nem szereztél nekik, akkor nyugodtan fogalmazd meg úgy nekik, ahogy én itt most megfogalmaztam.
2016. nov. 27. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!