Efféle önismereti problémával találkozott már valaki? (lent)
Fiú v. lány, és korod?
Am senki kedvért sem vagy te köteles megváltozni. Egyszerűen csak olyan emberekkel találkoztál eddig, akiket jobban érdekel saját maguk. És ne általánosíts! :P
Mindenkiben van hiba és senki sem lehet tökéletes.ne legyél annyira érdeklődő,és majd megfogják kérdezni,hogy "Mi a bajod?Mi történt veled?"..és akkor majd mondd el,hogy "Te nem is foglalkoztál velem eddig,csak én hallgattam a te problémáidat,dolgaidat,rólam meg alig beszéltünk,talán soha..":Đ és akkor majd változni fog a helyzet.De ne görcsölj rá!
És hajrá!:D
Szerintem rossz barátokat választottál.
Olyan nincs, hogy ne érdeklődjek az iránt, aki nekem fontos.
Lehetséges, hogy Te, természetednél fogva nyílt és őszinte vagy, így a téged körülvevő emberek úgy érzik, hogy ismernek, ezért nem kíváncsiskodnak.
Másfelől ne törekedj arra, hogy mások véleménye alapján akard megismerni magad! Abból lehet aztán igazi konfliktusod saját magaddal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!