Miért van mostanában ilyen rossz hangulatom? Mit csináljak hogy javuljon?
Azt hittem az őszi szünet boldogabban fog telni, nagyon rám fért már a pihenés. Az utolsó napokban a suliban elég morcos is voltam, a mindennapos hajnalban kelés és a sok ember az osztályban aki idegesít lefárasztott, így hiába voltak ott a barátaim nagyon vágytam az egyedüllétre a szünetben, hogy olvasgassak, filmezzek, egyszerűen csak pihenjek.
Viszont elég lehangoló ez a rossz idő,rengeteg a tanulnivaló és ezek miatt sokkal ritkábban mentem ki emiatt a lakásból, ami valahogy elvette a kedvemet, tegnap óta semmi életkedvem nincsen. Mindenben csak a rosszat meg a negatívat látom, és nagyon zavar mert azt hittem élvezni fogom a szünetet, de lassan rosszabb hangulagom van itthon mint amilyen az iskola utolsó hetén volt.
Mi a baj velem? Hogy legyek pozitívabb? Vagy egyszerűen csak az a baj hogy keveset voltam társaságban szombat óta? Még csak egyszer találkoztam a szünetben egy barátnőmmel, mert a barátnőim vagy elutaztak szünetre családdal, aki meg itthon van attól túl messzire lakok és ráadásul az idő is szörnyű bármilyen kiruccanáshoz:(
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!