Sok könnyet sírtok esténként a párnába?
Figyelt kérdés
Nem a szó szoros értelmében kérdem, de sok olyan szomorú dolog van, amiről csak a párnád tud? Az éjszakai fények a szobád falán?2010. ápr. 27. 10:09
11/16 anonim válasza:
régen volt... aztán kicseréltem a párnát! (is..)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat!
2010. ápr. 28. 20:40
13/16 anonim válasza:
Én mindig legbelül szomorú vagyok már hosszú évtizedek óta,már rég nem sírok más előtt nem adom meg nekik ezt az örömet.
Mindig abban reménykedek,ha felébredek másnap,akkor kiderül az életem az utobbi 17 év történése mind csak álmok voltak,rossz álmok.A vágyam hogy felébredjek és más ember legyek belül és kívül is,új élet és esély a boldogságra,elegem van a csoróságból és a nélkülözésből,legalább akkkor átlagos külsejű lehettem volna,de mért is,hagy legyen még rosszabb neki.
14/16 anonim válasza:
ja utolsó vagyok és 28 éves.És már néha annyira elegem van,mért kell mindenben amit "isten" osztott utolsóként ballagnom,pedig nem vagyok gonosz ember,de kezdek irigy lenni,azokra akik ezt csak úgy megkapták
15/16 anonim válasza:
Nem szoktam sírni, de ha kiborulok, az egész ágynemű-garnitúrám úszik a könnyekben...
16/16 anonim válasza:
nem sírok csak depi vagyok és kiábrándult,én is új életet és emlékeket akarok és még lottónyereményt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!