11/17 anonim válasza:
3 eset lehetséges.
Vagy az "idővonal" fix, akkor bármit csinálhatok nem fog változni, mondjuk ha visszamennék a régi lottószámokkal balesetet szenvednék és nem érnék oda időben.
Vagy, a tettem nem változtatná meg ezt az univerzumot de létrehozna egy új párhuzamos valóságot amivel nem vagyok előbbre
Vagy, megnyerem, de ezzel teljesen eltérő események sorozatát indítom el ami akár azt is eredményezheti hogy visszautazásom és érkezése időpontja között meghalok, vagy olyat teszek ami miatt nem utazok vissza az időben így időparadoxont hozva létre.
12/17 anonim válasza:
Amúgy elküldeném a francba az exem.
13/17 anonim válasza:
Szólnék Zyzz-nek,hogy szívproblémája van 😪
R.I.P. Brah
14/17 anonim válasza:
Zyzz nem tudta? Szerintem igen.
15/17 anonim válasza:
Megakadályoznám hogy megismerkedjenek a szüleim
17/17 anonim válasza:
Visszautaznék a múltba.
És forma-1et néznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!