Van erre valamiféle teszt?
Olyan ami meghatározza a nemi identitásod, a szexuális beállítottságod...
Egy csomó teszt van fenn a neten, a személyiségeket illetően, de nemi irányultságról nem találtam? Hátha valahol eldugva létezik, amely segíthetne megállapítani...
99,9 százalékban azért eléggé egyértelmű a dolog, a heteroszexualitás (azaz a férfi és nő kapcsolata) az emberek által tanúsított leggyakoribb szexuális irányultság és magatartás.
A maradék nagy része is eléggé egyértelmű.
Ami kilóg a sorból, az pedig már elég speciális eset ahhoz hogy egy online tesztre bízzuk.
Ha kételkedsz, keress fel egy szakembert.
A teszt alapján fogod eldönteni, hogy kibe leszel szerelmes? :D
Nyugi! Adj magadnak időt! Egyáltalán nem fontos folyamatosan szerelmesnek lenni, állandóan a szexszel foglalkozni, más is van a világon!
Ettől függetlenül ez a teszt támpontot adhat:
Nem a szerelem volt a lényeg, hanem a szexuális irányultság...
Leginkább, csak hogy viszonylag segélyezze azt amelyet gondolok, hogy helyesek e az elképzeléseim vagy sem,nyilván egy szakember lenne igazán megfelelő, de az anyagi vonzattal jár, és reménykedtem hátha akad valami... Köszönöm azért a válaszokat, főleg a harmadiknak, az minimálisan lefedi azt amit kerestem... :)
Hát az elégé furcsa, ha neked egy tesztnek kell megmondania, hogy milyen a nemi identitásod. De tessék, kreálok neked egyet:
1. Szexuális izgalomba jössz-e, ha egy meztelen női testet látsz?
a) igen (1 pont)
b) nem (0 pont)
2. Szexuális izgalomba jössz-e, ha egy meztelen férfi testet látsz?
a) igen (1 pont)
b) nem (0 pont)
Értékelés:
2 pont: Biszexuális vagy.
1 pont: Ha a saját nemedre adtál a választ, akkor homoszexuális vagy, ha az ellenkező nemre, akkor heteroszexuális.
0 pont: Aszexuális vagy. (Vagy ilyen a beállítottságod, vagy valami pszichés probléma miatt ideiglenesen áll fenn ez az állapot.)
#3 beidézett tesztje is jó, csak annyira triviális, hogy melyik válasz milyen csoportba sorol, hogy teljesen feleslegessé teszi az egészet.
"Nem a szerelem volt a lényeg, hanem a szexuális irányultság... "
Hát szerintem abból, hogy kikbe leszel szerelmes, következik, hogy melyik csoportba tartozol.
először is csúnya összevonni a kettőt, mármint a szexet és a szerelmet, nem feltétlen egy kategória...
Máskülönben, valahol ilyen egyszerű, de valahol nem feltétlen, mert ennél kicsit részletesebb a dolog, de nyilván én 14 évesen ráérek még gondolkodni, ti meg x évesen ráértek még szemétkedni :)
Szerintem nem tettem fel olyannyira borzalmasan idióta kérdést, max nem úgy jött át ahogy szerettem volna, de nyilván egyszerűbb a hurrogás... És még mindig nem értettétek meg, hogy nem a tesztre bízom, a teszt abban segít, hogy bizonyosságot adjon felőle, de ezt nyilván nem érthetitek meg, mert nektek apuka eldöntötte, hogy te fiam csak nőkkel kúrhatsz külnöben megkúrlak... csakhogy riposztoljak egyett :)
"csúnya összevonni a kettőt, mármint a szexet és a szerelmet"
Az a nagyon csúnya, hogy te szét akarod választani a kettőt. Már 14 évesen...
"nem a tesztre bízom, a teszt abban segít, hogy bizonyosságot adjon felőle"
Ha bizonyosságot akarsz, menj el pszichológushoz.
Mert mi van, ha valaki belinkel valami tesztet, ami azt hozza ki, hogy hetero vagy, aztán másvalaki egy másikat, ami meg azt, hogy homoszexuális? Akkor melyiknek fogsz hinni? Semmire se mész vele.
Inkább nézd meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=Xo9oBm_eTf4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!