Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan találjam meg a hivatásom?

Hogyan találjam meg a hivatásom?

Figyelt kérdés
Nagyon megakarom találni.Láttam videókat erről,olvastam is róla sokat,de egyszerűen nem tudom.

2016. szept. 26. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan "szenvednek" ebben... Kezdüj ott, hogy hány éves vagy?

Ettől is nagyban függ... Mik a lehetőségeid korlátaid... Mi az amit szeretsz csinálni, mi az amiben jó vagy? Kreatív vagy, vagy elektrokütyük, főzés, az elmélet megy jól, vagy netalán ezek egyike sem megy olyannyira? Adj támpontot :)

2016. szept. 30. 05:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát,igazából nem tudom,hogy miben vagyok jó.Próbálkozom,hogy miben lennék jó,de szerintem semmibe sem vagyok az...egyszerűen semmi nem tetszik annyira,hogy azt csináljam.Már mindent bevetettem ezzel kapcsban,még a meditációt is..
2016. szept. 30. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én többször azt hittem, hogy megtaláltam a hivatásom, de amikor belekezdtem, kiderült hogy nem nekem való, a valóságban teljesen más mint ábrándozni róla. Az elmúlt években is próbáltam megtalálni, de egyszerűen nem ment. Ekkor jöttem rá, hogy mekkora butaság ez. Ki mondta, hogy egy dolog kell hogy érdekeljen egész életedben? Lehet, hogy most cukrászként dolgozik valaki és imádja, de 10 év múlva kitalálja, hogy könyvelő akar lenni. Utána meg szociális munkás.

Szerintem az életünk során túl sokat változunk ahhoz, hogy egy szakma/hivatás egy életen keresztül lekössön minket. Vagy az én érdeklődési köröm túl szerteágazó. Szóval ne azt az egy hivatást akard megtalálni, amit 100%-ban rád szabtak hanem kezdj bele valami olyasmibe amit szeretsz/érdekel, és utána majd kialakul a dolog.

2016. okt. 1. 14:39
 4/4 anonim válasza:
nekem úgy sikerült kitalálni, hogy nem azon gondolkoztam, hogy miben vagyok jó, hanem elkezdtem olyanokon fantáziálni, hogy mi az amit tudnék élvezni. pl érdekel a fotózás a lovaglás, szeretem a gyerekeket, első a család nekem, de szeretnék büszke lenni magamra, szeretném, ha olyan munkám lenen majd maiben előre léphetek, észrevettem magamon, hogy nagyon érdekel, miket mesélnek az ismerőseim akik biomérnökire járnak, a szívemen viselem az emberek sorsát, szeretem azt, ha környezetkímélő módszereket alkalmaz egy ország. Figyeltem magamat, hogy érdekelnek az olyan témájú beszélgetések ami evolúció körüliek, meg hogy irigyelem azokat akiknek ilyesmi téren van tudásuk, vagy akár mérnöki területeken. Középsuliban pedig le se szartam a reál tárgyakat. Szóval valahogy ezek kapcsán, (leginkább az h mi az ami miatt irigyelek másokat) az élemiszermérnökire jelentkezem jövőre, most pedig elvégeztem már a nemzetközi tanulmányok szakot, mert nem tudtam mi akarok lenni. (hát inkább találd ki mi akarsz lenni)
2016. okt. 27. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!