Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék pszihopata?

Hogyan lehetnék pszihopata?

Figyelt kérdés
Nem akarok rossz ember lenni, csak elegem van abból hogy az érzéseim befolyásolnak. Az agyammal akarok tudatos döntéseket hozni, és elegem van hogy a lelkem gátol ebben.
2016. szept. 25. 15:06
 1/6 fersk ***** válasza:
91%
Mármint pszichopata? Arra bizony születni kell...
2016. szept. 25. 16:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Ba'meg
2016. szept. 25. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Eddig szociopata akartál lenni.
2016. szept. 26. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen általában arra szűletni kell.

De tudatosan is tudsz olyanná válni. De ha rájöttél hogy hogyan, és fiú vagy, irj! :D

Imádom a psychopata pasika!

2017. márc. 9. 00:18
 5/6 anonim válasza:
Èn pszihopata vagyok, de nem annak születtem. Az, hogy olyanná válj mint èn, nem egyszerű ès nem is ajánlom. A pszihózis egy folyamat vègeredmènye amiben pszihopatává válsz! Ez egy hosszú folyamat vègig lelki terrorral. Az emberek szokták úgy mondani, hogy összedősz belülről ès feladod. Nálam ez 4-szer volt. Ilyenkor az ember álltalában depressziós lesz, vagy pszihopata. De hidd el nem olyan jó dolog ez. Mèrd fel a te jelenlegi problèmádat ès dönts mit akarsz. Te mèg nem tudod milyen egy pszihopatának. Sokam hiszik, hogy könnyű, mert nincsenek èrzèseink, de ez nem igazán így van, ès pont ezèrt nehèz.
2017. dec. 3. 00:38
 6/6 anonim ***** válasza:
A tükörneuront kell szét roncsolni. Az az empátiáért felelős. Tényleg. Erre még nem is gondoltam.
2020. márc. 21. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!