Mi eddigi életed legnagyobb hibája? Mit bántál meg a legjobban? Kort és nemet is írj légy sziv!
Nyáron összejöttem egy 46 éves pasival, hagytam elhitetni magammal, hogy szeret, rengeteg pénzt elszórtam arra, hogy ha elmegyünk valamerre ne írassa fel a pultossal az összeget. Azóta őrületes adósságcsapdába kerültem, de legalább tanultam belőle.
19/L
15.25-nek
19 éves lány vagy és te fizettél egy 46 éves pasinak. Hát ez tényleg örületesen nagy hiba volt, de remélem tanultál belőle.
Én 20 évesen belemenekültem egy házasságba 3 hónap együttjárás után. Nem volt rossz dolgom otthon, de nem nagyon mehettem sehová, ráadásul túl voltam egy csalódáson. Ha újra kezdhetném, akkor előbb inkább szórakozni járnék. Amit nem bántam meg, hogy ebből a házasságból született két fiam, és imádtam fiatal anyuka lenni. Tehát tulajdonképpen nem is nagyon bántam meg.
Az elvem az, hogy ne bánd meg tetteidet, mert azzal már úgy sem változtathatsz a dolgokon.
Viszont soha nem kisérelnék meg öngyilkosságot, annál sokkal jobban szeretek élni.
52/N
Azt, hogy amikor lehetőségem volt nem szóltam, hogy itthon hogy bánnak velem, mert attól féltem, hogy úgy se vennének komolyan, s kigúnyolnának.
SOHA NE SZÉGYELLJETEK SEGÍTSÉGET KÉRNI!
Most pszichológusra gyűjtök...
22/F
15:24
Nálam is ugyan ez. A suli legalábbis. A család már kezd helyrerázódni, csak az anyagiak nem..
az hogy kisiskolásként nem vettem komolyan a tanulást és rossz suliba kerültem 4 éve folyamatos terrorban élek az osztályban és a gyakorlati helyen ennek az az eredménye h 18 éves koromra kaptam egy betegséget amibe majdnem belehaltam.féléve emiatt folytonos orvoshoz kórházba járás az iskola és a gyakorlati hely nem hisz nekem egyszóval lelki roncs vagyok
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!