ÁLOM vagy VALÓSÁG? MIEZ? SEGÍTSETEK!
Kérlek próbáljatok meg segíteni, mi lehet ez? Esetleg valaki volt már így? Érzett ilyet?
Először kb.2 éve volt velem ilyen egy táborban a koleszben egy délutáni alvás alkalmával és annyi hogy kinyitom a szememet alvásból mikor érzem h felkelek de egyszerüen nembírok megmozdulni és olyan bizsergés megy keresztül rájtam ami nemcsak hátborzongató de eszméletlen és rendkívül félelmetes egy jó félpercig csak a szemem bírom kinyitni közben pedig próbálok ordítani h segítség de nembírok megszólalni és valami szörnyű érzés olyan komolyan mintha a tested kiakarna jönni a valódi testedből én nemhiszek ilyenekben de ez félelmetes nagyon ritkán szokott ez lenni velem de az elmúlt 30percben 2xis és utána amikor abbamarad rögtön felugrok mert hirtelen lesz vége a "nyomásnak" és közbe homályosan látok, volt olyan hogy mivel ilyenkor mindig bepánikolok egyszer sikerült lenyugtatni magam és mondom megfigyelem mi történik hátha a szemem sarkából látok valamit vagy nemtudom. És most valami fekete csuklyás valami mintha lett volna melettem és mivel homályosan láttam mikor tudtam pislogni láttam h csak a palanom tekeredett össze
és ha próbálok megmozdulni akkor nagyon nagy erővel is csak egy kicsit bírok rögtön "visszanyomódok".
PLS HELP! 17/f
Ide most nem a lélekvándor kell!
Velem is volt ilyen,egy rémálom után felébedtem,de azon kívül hogy kinyitottam a szemem,mást nem tudtam csinálni vagy 5 percig.Éreztem a nyomást,és nem tudtam felállni.És hirtelen abbamaradt.Pedig nem volt egy nagy rémálom.
CSAk ment a tévé és a rádió,ilyen hanygásan(az álmomban) éy mikor vagy öt perce néztem akkor kijött egy kis kék jel az egyik sarokban.Ujesztő zene,felkelek és nem bírok mozdulni.Nagyon megijedtem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!