Te mit tennél ha nyernél 500000 millió forintot?
magyarán 500 milliárd forintot.
400 milliárdot lekötnék alacsony kockázatú papírokba. ha csak évente tisztán hoz 1%os nyereséget, akkor is 4 milliárdot keresek vele munka nélkül.
másik 100 milliárdot elutaznám, elbuliznám, elverném qrvákra, eljótékonykodnám, elajándékoznám, kimennék bp-re és szórnám a 10e-seket az emberek közé.
#3-as nem dollárban van számolva :D
Én vennék nyaralót ibizán, és valahol az adrián és egy kisebb yactot. És folyton kirándulnék, többnyire egy jó motorral. És az egészségemre költenék és kicsit adakoznék is.
Sziasztok ! , ha én lennék a pénz tulajdonosa sok ember jol járna ,vállalkoznék ,egy farm( CSIRKE ,SERTÉS,MARHA)+
feldolgozó üzem ,legalább lenne az üzleteink polcain rendes egészséges ennivaló,+ egy kényelmes agropanzio de olyan ... játszotér medence ,sportpályák, sípálya,romkocsma minden ahol egy család vagy egy egyedülállo ember is jol érzi magát ,egészséges ételt ehet kipihenheti magát , ez simán fenntartja magát és nem egy emberen segítene, na ilyenre kell a pénz szerintem nem egy luxusnyaralora ahol döglesz bele a magányodba
sok okos politikus összedobhatna nekem egy összeget :D
"400 milliárdot lekötnék alacsony kockázatú papírokba. ha csak évente tisztán hoz 1%os nyereséget, akkor is 4 milliárdot keresek vele munka nélkül"
Én is ezt csinálnám, a többiből meg megépíteném a saját birodalmamat.
Magyarországra építenék egy modern, de nem túl nagy két szintes luxus villát, felszerelve minden extrával, lenne egy ferrari 458, lamborghini aventador és egy fekete, drágább, 5 üléses BMW sötétített ablakokkal.
Két testőr, öltönybe, min 190 CM magasak, kigyúrtak, akik mellette a csicskásaim is egyben, lenen IPhone7+ goldom, egy kutyám, a házammal szemben egy komoly éttermem, mellette a kondi termem, lenne saját személyi edzőm. meg műttetném az orrom, mert nem azt mondom, hogy annyira rossz, de lehetne jobb is bőven, a szemem is megműttetném, mert kontaktlencsés vagyok.
A világ legjobb programozói segítségével elkészíteném a világ legjobb számítógépes játékát, csináltatnék egy komoly filmet, amiben én vagyok a főszereplő.
Lenne egy facebook oldalam, ahol folyton raknám ki, hogy milyen menő vagyok. Egyenlőre most ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!