Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bűn az MMORPG-n való lopás?

Bűn az MMORPG-n való lopás?

Figyelt kérdés

Vallásos keresztény 13 éves fiú vagyok. Tudom, h bűn a lopás, de az is bűn, ha pl vmi MMORPG-n lopok valakitől pénzt ???

Pls segítsetek, mert 2 nap múlva leszek bérmálkozó, és nemtudom, h meg kell-e gyónni

PLS HELP

2010. ápr. 21. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
GET A LIFE!
2010. ápr. 21. 15:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Az, mivel nem te dolgoztál meg érte, és más szórakozását rontod el vele. Pap bácsi bizti csodálkozni fog, de haladni kell a korral :):)
2010. ápr. 21. 15:06
 3/11 anonim ***** válasza:

xDDDDDDDDDDDDD

nagy arc vagy de ha nem a humor kategóriába rakod komolynak hiszik :D

2010. ápr. 21. 15:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem gyónd meg, biztos ami biztos alapon. Bár elég nevetséges szerintem ilyenen problémázni.
2010. ápr. 21. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha arra gondolsz, hogy egy tolvaj (vagy hasonló) karakterrel játszol, és azzal lopsz, akkor nem bűn, hiszen ez a játék egyik lényege, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod.

Ha egy ismerősöd accountját loptad el, hogy magadnak átküld a pénzét/felszerelését, az persze teljesen más téma.

2010. ápr. 21. 15:08
 6/11 anonim ***** válasza:
xDez vicces:D
2010. ápr. 21. 15:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem ismerőstől loptam és nem egész accountot...és nem tolvaj karakterem van. Egyszerű kardos emberke vagyok, de egyik csávó át akart verni a játékban 4millával de észrevettem, és aztán én vertem át őt... úgyhogy lehet, h rosszul fogalmaztam meg a kérdést mert nem loptam tőle hanem átvertem
2010. ápr. 21. 17:30
 8/11 A kérdező kommentje:
És nagyon köszi a válaszokat
2010. ápr. 21. 17:31
 9/11 anonim válasza:
A spanom is katolikus keresztény és ő mondta hogy minden olyan dolog ami függőséget okoz az alapból bűn. Vagyis az MMO bűn XD ja és ami varázslással foglalkozik!!!! Vagyis akkor az MMO játékok 99%bűnös játék hagyd abba a játékokat mert pokolra kerülsz XD
2010. nov. 8. 22:40
 10/11 A kérdező kommentje:
xDD hmm...ez azert 1 kicsit tulzas sztem...nemtom te hogy vagy vele xDD a haverod jatszott valaha MMO-t? xD
2010. nov. 10. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!