Visszajelöljem vagy ne? Egyártalán minek jelölt be facebook-on?
Figyelt kérdés
bejelölt 1 srác, akivel életembe nem beszéltem 1 szót se, még csak nem is köszönök neki soha, az egyetlen közös bennünk, hogy ugyanazon a településen lakunk és általában 1 busszal megyünk..
nagyon nagy parasztság, ha visszajelölöm és nem köszönök? :/
2010. ápr. 20. 21:15
1/7 anonim válasza:
neem egyáltalán...ő jelölt be akkor ő köszönjön.de sztem jelöld vissza biztos tetszel neki :)
2/7 anonim válasza:
engem is bejelölnek sokszor olyanok,akikkel csak egy buszon utazom.De én fiú vagyok,őkmeg általába lányok :P
de szerintem a srácot érdekled. :)
jah és utána se köszönük nekik:D
3/7 anonim válasza:
Ennél nagyobb gondod, sose legyen az életbe.
4/7 anonim válasza:
Én utálom, amikor olyanok jelölnek be, akiket nem is ismrek... Attól még, h veled utazik, nem ismer!
5/7 anonim válasza:
utasítsd el, majd jelöld be te ismerősnek. meglátjuk ő mit tenne a helyedbe
6/7 anonim válasza:
Én ilyen esetben azt teszem, ha lány, és tetszik, hogy visszaigazolom, ha nem tetszik, nem igazolom vissza! :)
Ennyire egyszerű!
18/f
7/7 anonim válasza:
Én ilyenkor írni szoktam egy üzenetet és megkérdezem, mi motiválta. Ha nem válaszol 1 héten belül, törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!