Gay vagyok ha a neten?
Figyelt kérdés
Ha itthon verem ki akkor gay(homo) videót nezek de ha egy lány már átölel akkor is felál es a lanyokat is mindég nézegetem a suliba minden részüket volt barátnőm és most is alakul valami egy csajjal,de azért a fiúk fütyiét is nézem ha látszódik a nadrágban...help me...thx2010. ápr. 20. 15:22
2/21 A kérdező kommentje:
DE mondjuk azért is nezek néha olyat mer kiváncsi vok h mien méretem van nagy átlag nagy....
2010. ápr. 20. 15:31
3/21 anonim válasza:
Engedd szabadon az érzelmeidet.Majd kialakul. Egyik sem baj.
4/21 A kérdező kommentje:
De modnjuk nem akarnák gay lenni....
2010. ápr. 20. 15:33
5/21 A kérdező kommentje:
Ha minden jól alakul júniusba mék táborba és ott lesz az a csaj akivel jártam,és meg akarom dugni...:P
2010. ápr. 20. 15:57
7/21 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy esetleg biszex vagy?
8/21 Fke válasza:
simán bisex vagy... mindkettőt szereted
ezzel megdupláztad az esélyed egy szombat-esti randira
9/21 anonim válasza:
Ha esetleg úgy alakul a dolog hogy meleg vagy vagy bisex akkor tudom ajánlani a Gellért hegyi kilátót...
10/21 anonim válasza:
békülj ki a gondolattal, magad ellen úgy sem tehetsz, ez van és kész, és akkor, ma meg már úgy is divat és az a ciki ha valaki simán hetero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!