Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gonosz vagyok, vagy csak furcsa?

Kleeopátra kérdése:

Gonosz vagyok, vagy csak furcsa?

Figyelt kérdés
Hat anyámat nem nagyon szeretem, szeretem csak nem bírom, meg bízni se bízhatok benne. Nem mondok el neki semmit meg nem beszelek vele magamtol. Apám nem nagyon foglalkozik velem, ha van pénze ad, de köszönő viszonyba vagyunk kb. Van egy legjobb barátnőm akivel nagyon nagyon szeretek lenni, és bármit megtehetek előtte. Ő megért és sokat hasonlítunk, nagyon szeretem. És ennyi. Nem nagyon engedek kozel magamhoz embereket, probalok valtoztatni de nem nagyon megy. Meg volt egy szerelmem, plátói találkoztunk párszor stb. De már régóta szerelmes voltam belé. És mikor szakított hatalmas depresszioba estem szo szerint, egesznap napokig sirtam, es hogy mi a jo ebben? Az hogy tobbszor szakitott.😂 nem tudom ennek mi ertelme volt de lenyeg az hogy miert csak a legjobb baratnomet szeretem igazan? Nagyon
2016. aug. 12. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy gonosz.
2016. aug. 12. 23:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert a bizalom nem magátol alakul ki :)

Szerintem se vagy emiatt gonosz.

2016. aug. 13. 02:23
 3/4 anonim válasza:
Amúgy egy kort irhattal volna. Igy nehez erre valaszolni.
2016. aug. 13. 12:29
 4/4 A kérdező kommentje:
14/L egy het mulva 15
2016. aug. 13. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!