Lehet valamivel növelni az IQ-t vagy fejleszteni az intelligenciát és logikát?
az biztos, hogy minél több IQ tesztet csinál valaki, annál biztosabb, hogy jobb az eremdménye. mert mondjuk emlékszik egy-egy feladvány megoldására, így már hamarabb adja meg a választ, és több ideje marad azokra, amiken még gondolkodnia kell.
Alapból az IQ helyzetmegoldó képesség, és hát azért valljuk be, aki találkozott valamilyen helyzettel, vagy hasonlóval, az könnyebben boldogul :)
a matekról csak annyit, hogy kell hozzá érzék... vaaagy érett agy. én pl. 15 év matektanulás után éreztem rá. nem vicc. általános + középisi + főiskola... és egyszer csak valahogy már értettem. persze a zsenik már akkor tudják, amikor szembe találkoznak vele, elsőre (bár az is lehet, hogy mindig is tudták, csak nem foglalkoztak vele) - de kell egyfajta érettség és edzett agy, hogy a matek úgy menjen.
meg szeretni is kell, de csak akkor szereti meg valaki a matematikát, ha úgy érzi,hogy tök' magától adódnak a dolgok.
na én, csajként és nem éppen domináló agy-féltekével 16 év után jutottam el oda, mint 1-2 fiú évfolyamtársam ötödikbe :) :) :)
Ezt nem hiszem el! :)
Tényleg kéne kávéznunk.
Az is jót tesz az agyműködésnek állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!